TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Форбс проценува дека Русите досега потрошиле 82 милијарди долари на воената операција во Украина

МКД - 25.11.2022

Проценките на Форбс покажуваат дека Русија потрошила четвртина од својот годишен буџет на „специјалната воена операција“ во Украина. американскиот магазин пишува дека Русија потрошила 82 милијарди долари на својата инвазија во првите десет месеци, а ...

„Форбс“: Русија досега потроши 82 милијарди долари на војната во Украина, дневно троши меѓу 10 и 50 илјади гранати

Телма - 25.11.2022

Проценките на „Форбс“ укажуваат дека Русија досега потрошила 82 милијарди долари на војната во Украина, што е четвртина од нејзиниот годишен Буџет. Во сумата се вклучени само директните трошоци на руската воена операција, но не и трошоците за ...

ОД ФОРБС ПРЕСМЕТАА: Русите досега потрошиле 82 милијарди долари на воената операција во Украина

Фактор - 25.11.2022

Проценките на Форбс покажуваат дека Русија потрошила четвртина од својот годишен буџет за војната во Украина. Форбс објави дека Русија потрошила 82 милијарди долари за својата инвазија во текот на првите девет месеци од војната, додека ...

„Форбс Украина“: Русија потроши четвртина од својот буџет за војна

Макфакс - 25.11.2022

Русија од 24 февруари потрошила 82 милијарди долари или четвртина од својот годишен буџет за војната во Украина, проценува Форбс Украина. Буџетските приходи на Русија во 2021 година изнесуваат 340 милијарди долари, што значи дека Руската Федерација ...

Четвртина од годишниот буџет: „Форбс“ објави колку ја чини Русија војната во Украина

Локално - 25.11.2022

Русија од 24 февруари потрошила 82 милијарди долари или четвртина од својот годишен буџет за војната во Украина, проценува „Форбс Украина“. Буџетските приходи на Русија во 2021 година изнесуваа 340 милијарди долари, што значи дека Руската Федерација ...

Форбс Украина: Русија потроши четвртина од својот буџет за војна

Кумановски м. - 25.11.2022

Русија потрошила 82 милијарди долари или четвртина од својот годишен буџет за војната во Украина од 24 февруари до денес, проценува Форбс Украина. Буџетските приходи на Русија во 2021 година изнесуваат 340 милијарди долари, што значи дека Руската ...

„Форбс Украина“: Русија потроши четвртина од својот буџет за војна

MTM - 25.11.2022

Русија од 24 февруари потрошила 82 милијарди долари или четвртина од својот годишен буџет за војната во Украина, проценува „Форбс Украина“. Буџетските приходи на Русија во 2021 година изнесуваат 340 милијарди долари, што значи дека Руската ...

Форбс Украина: Русија потроши четвртина од својот буџет за војната во Украина

А1 On - 25.11.2022

Русија од 24 февруари до денеска за војната во Украина потрошила 82 милијарди долари или четвртина од својот годишен буџет, проценува Форбс Украина. Буџетските приходи на Русија во текот на 2021 година изнесуваа 340 милијарди долари, што значи дека ...

Форбс Украина: Русија потроши четвртина од својот буџет за војната во Украина

Бриф - 25.11.2022

Русија од 24 февруари до денеска за војната во Украина потрошила 82 милијарди долари или четвртина од својот годишен буџет, проценува Форбс Украина. Буџетските приходи на Русија во текот на 2021 година изнесуваа 340 милијарди долари, што значи дека ...

Форбс Украина: Русија потроши четвртина од својот буџет за војната во Украина

Frontline - 25.11.2022

Русија од 24 февруари до денеска за војната во Украина потрошила 82 милијарди долари или четвртина од својот годишен буџет, проценува Форбс Украина. Буџетските приходи на Русија во текот на 2021 година изнесуваа 340 милијарди долари, што значи дека ...

Форбс Украина: Русија потроши четвртина од својот буџет за војната во Украина

MakPress - 25.11.2022

Русија од 24 февруари до денеска за војната во Украина потрошила 82 милијарди долари или четвртина од својот годишен буџет, проценува Форбс Украина. Буџетските приходи на Русија во текот на 2021 година изнесуваа 340 милијарди долари, што значи дека ...

Русија потроши четвртина од својот буџет за војната во Украина

Слободен Печат - 25.11.2022

Русија од 24 февруари до денеска за војната во Украина потрошила 82 милијарди долари или четвртина од својот годишен буџет, проценува Форбс Украина. Буџетските приходи на Русија во текот на 2021 година изнесуваа 340 милијарди долари, што значи дека ...

Форбс Украина: Русија потроши четвртина од својот буџет за војната во Украина

Курир - 25.11.2022

Русија од 24 февруари до денеска за војната во Украина потрошила 82 милијарди долари или четвртина од својот годишен буџет, проценува Форбс Украина. Буџетските приходи на Русија во текот на 2021 година изнесуваа 340 милијарди долари, што значи дека ...

„Форбс Украина“: Русија потроши четвртина од својот буџет за војна

Centar - 25.11.2022

Русија од 24 февруари потрошила 82 милијарди долари или четвртина од својот годишен буџет за војната во Украина, проценува „Форбс Украина“. Буџетските приходи на Русија во 2021 година изнесуваат 340 милијарди долари, што значи дека Руската ...

„Форбс Украина“: Русија потроши четвртина од својот буџет за војна

Точка - 25.11.2022

Русија од 24 февруари потрошила 82 милијарди долари или четвртина од својот годишен буџет за војната во Украина, проценува „Форбс Украина“. Буџетските приходи на Русија во 2021 година изнесуваат 340 милијарди долари, што значи дека Руската ...

Русија потрошила четвртина од својот буџет за војната во Украина

Вечер Прес - 25.11.2022

Русија од 24 февруари до денеска за војната во Украина потрошила 82 милијарди долари или четвртина од својот годишен буџет, проценува Форбс Украина. Буџетските приходи на Русија во текот на 2021 година изнесуваа 340 милијарди долари, што значи дека ...

Русија потрошила четвртина од годишниот буџет за војната во Украина

Нетпрес - 25.11.2022

Русија од 24 февруари до денеска за војната во Украина потрошила 82 милијарди долари или четвртина од својот годишен буџет, проценува Форбс Украина. Буџетските приходи на Русија во текот на 2021 година изнесуваа 340 милијарди долари, што значи дека ...

„Форбс“ проценува дека Русија потрошила 82 милијарди долари за војната во Украина

Еспресо - 25.11.2022

Русија од 24 февруари потрошила 82 милијарди долари или четвртина од својот годишен буџет за војната во Украина, проценува „Форбс Украина“. Буџетските приходи на Русија во 2021 година изнесуваат 340 милијарди долари, што значи дека Руската ...

Русија потроши четвртина од буџетот за војната во Украина!

Во Центар - 26.11.2022

Русија од 24 февруари потрошила 82 милијарди долари или четвртина од својот годишен буџет за војната во Украина, проценува Форбс Украина. Буџетските приходи на Русија во текот на 2021 година изнесуваат 340 милијарди долари, што значи дека Руската ...

КОЛКУ ДОСЕГА ПОТРОШИ РУСИЈА ЗА ВОЈНАТА: „Отиде“ четвртина од годишниот буџет! ОВА Е НЕВЕРОЈАТНА СУМА!

Пулс24 - 26.11.2022

Буџетските приходи на Русија во 2021 година изнесуваат 340 милијарди долари, што значи дека Руската Федерација веќе потрошила четвртина од минатогодишните приходи за воени операции, пишува Гардијан.

Колку Русија досега има потрошено на војната во Украина?

Кајгана - 26.11.2022

Од 24 февруари Русија потрошила 82 милијарди долари или четвртина од својот годишен буџет за војната во Украина, процени Forbes Ukraine. Буџетските приходи на Русија во 2021 година изнесуваат 340 милијарди долари, што значи дека Руската Федерација ...

Колку Русија потроши за војната досега?

Денар - 26.11.2022

Оваа нова проценка вклучува директни трошоци кои се неопходни за поддршка на воените операции, но не ги вклучува редовните трошоци за одбрана или потенцијалните загуби што Русија ги претрпе поради намалениот извоз на нафта и гас во европските земји, ...