TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Министерот Бектеши се сретна со косовскиот министер за иновации и претприемништво Бечај

А1 On - 14.02.2018

Министерот за економија Крешник Бектеши денеска оствари средба со министерот за иновации и претприемништво на Република Косово Бесим Бечај. На средбата двајцата министри разговараа за економската соработка меѓу двете земји, трговската размена и ...

Бектеши - Бекај: Автопатско поврзување и зголемување на економската соработка

Press24 - 14.02.2018

Изградбата на автопатот Блаце - Скопје била една од темите на денешната средба во Скопје на министерот за економија Крешник Бектеши со косовскиот министер за иновации и претприемништво Бесим Бекај.

Бектеши – Бечај: Инвестициите се важни за економската соработка со Косово

Мета - 14.02.2018

Министерот за економија, Крешник Бектеши денеска се сретна со министерот за иновации и претприемништво на Република Косово, Бесим Бечај. На средбата, министрите разговарале за економската соработка помеѓу двете земји, трговската размена и ...

Бектеши на средба со косовскиот министер за иновации

CivilMedia - 14.02.2018

Министерот за економија Крешник Бектеши денеска во Скопје ќе оствари средба со косовскиот министер за иновации и претприемништво Бесим Бекај. На средбата се очекува двајцата министри да разговараат за економската и трговската размена и за ...

Кичевскиот градоначалник даде отчет за сработеното во Швајцарија

+инфо - 13.02.2018

Министерот за економија Крешник Бектеши и Дехари минатитот викенд пред македонските иселениците ги презентирале започнатите проекти. Министерот за економија Крешник Бектеши и градоначалникот на општина Кичево Фатмир Дехари минатитот викенд пред ...

Средба Бектеши-Бечај: Автопатот од Блаце до Скопје ќе ја зголеми трговската размена со Косово

Макфакс - 14.02.2018

Министерот за економија, Крешник Бектеши, денеска оствари средба со министерот за иновации и претприемништво на Република Косово, Бесим Бечај. Како што информираат од министерството за економија, на средбата двајцата министри разговарале за ...

Aвтопатот Блаце - Скопје ќе го подобри бизнисот меѓу Македонија и Косово

+инфо - 14.02.2018

Косовскиот министер Бекај го запознал Бектеши со одлуката на косовската Влада за изградба на автопатот до границата со Македонија. Изградбата на автопатот Блаце - Скопје била една од темите на денешната средба во Скопје на министерот за економија ...

Бектеши – Бечај: Инвестициите се важни за економската соработка со Косово

Локално - 14.02.2018

Министерот за економија, Крешник Бектеши денеска се сретна со министерот за иновации и претприемништво на Република Косово, Бесим Бечај. На средбата, министрите разговарале за економската соработка помеѓу двете земји, трговската размена и ...

Бектеши на средба со косовскиот министер за иновации

А1 On - 14.02.2018

Министерот за економија Крешник Бектеши денеска во Скопје ќе оствари средба со косовскиот министер за иновации и претприемништво Бесим Бекај. На средбата се очекува двајцата министри да разговараат за економската и трговската размена и за ...

Кичевскиот градоначалник даде отчет за сработеното во Швајцарија

Република - 13.02.2018

Министерот за економија Крешник Бектеши и градоначалникот на општина Кичево Фатмир Дехари минатитот викенд пред македонските иселениците во Швајцарија ги презентирале започнатите проекти на Општина Кичево меѓу кои и подготвеноста на општинската ...

Средба Бектеши-Бечај: Автопатот од Блаце до Скопје ќе ја зголеми трговската размена со Косово

Вечер - 14.02.2018

Министерот за економија, Крешник Бектеши, денеска оствари средба со министерот за иновации и претприемништво на Република Косово, Бесим Бечај. Како што информираат од министерството за економија, на средбата двајцата министри разговарале за ...

Бектеши – Бекај: Автопатско поврзување и зголемување на економската соработка

Либертас - 14.02.2018

Изградбата на автопатот Блаце – Скопје била една од темите на денешната средба во Скопје на министерот за економија Крешник Бектеши со косовскиот министер за иновации и претприемништво Бесим Бекај.

Бектеши на средба со косовскиот министер за иновации

Press24 - 14.02.2018

Министерот за економија Крешник Бектеши денеска во Скопје ќе оствари средба со косовскиот министер за иновации и претприемништво Бесим Бекај. На средбата се очекува двајцата министри да разговараат за економската и трговската размена и за ...

Градоначалникот на Кичево отчетот за 100 дена мандат го даде во Швајцарија

Слободен Печат - 13.02.2018

Министерот за економија Крешник Бектеши и градоначалникот на општина Кичево Фатмир Дехари минатитот викенд пред македонските иселениците во Швајцарија ги презентирале започнатите проекти на Општина Кичево меѓу кои и подготвеноста на општинската ...

Средба Бектеши-Бечај: Автопатот од Блаце до Скопје ќе ја зголеми трговската размена со Косово

Кајгана - 14.02.2018

Министерот за економија, Крешник Бектеши, денеска оствари средба со министерот за иновации и претприемништво на Република Косово, Бесим Бечај. Како што информираат од Министерството за економија, на средбата двајцата министри разговарале за ...

Бектеши - Бекај: Автопатско поврзување и зголемување на економската соработка

Канал5 - 14.02.2018

Изградбата на автопатот Блаце - Скопје била една од темите на денешната средба во Скопје на министерот за економија Крешник Бектеши со косовскиот министер за иновации и претприемништво Бесим Бекај.

Бектеши на средба со косовскиот министер за иновации ...

Н.Македонија - 14.02.2018

Бектеши на средба со косовскиот министер за иновации Министерот за економија Крешник Бектеши денеска во Скопје ќе оствари средба со косовскиот министер за иновации и претприемништво Бесим Бекај.

Средба Бектеши-Бечај: Автопатот од Блаце до Скопје ќе ја зголеми трговската размена со Косово

Денар - 14.02.2018

Министерот за економија, Крешник Бектеши, денеска оствари средба со министерот за иновации и претприемништво на Република Косово, Бесим Бечај. Како што информираат од Министерството за економија, на средбата двајцата министри разговарале за ...

Средба Бектеши-Бечај: Автопатот од Блаце до Скопје ќе ја зголеми трговската размена со Косово

Точка - 14.02.2018

Министерот за економија, Крешник Бектеши, денеска оствари средба со министерот за иновации и претприемништво на Република Косово, Бесим Бечај. Како што информираат од Министерството за економија, на средбата двајцата министри разговарале за ...

Средба Бектеши-Бечај: Автопатот од Блаце до Скопје ќе ја зголеми трговската размена со Косово

Sky - 14.02.2018

Министерот за економија, Крешник Бектеши, денеска оствари средба со министерот за иновации и претприемништво на Република Косово, Бесим Бечај. Како што информираат од Министерството за економија, на средбата двајцата министри разговарале за ...

Министерот Бектеши се сретна со косовскиот министер за претприемништво и иновации, Бесим Бечај

iPortal - 14.02.2018

Министерот за економија Крешник Бектеши денеска оствари средба со министерот за иновации и претприемништво на Република Косово Бесим Бечај. На средбата двајцата министри разговараа за економската соработка меѓу двете земји, трговската размена и ...