TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ВИДЕО: Прилепчанец пронајден мртов во својот стан, пожарникарите му влегоа во станот кршејќи ја вратата од терасата

ТВ21 - 11.01.2019

Вистинска драма се одвиваше вечерва во населбата Точила во Прилеп. Околу 18 часот 69 годишниот прилепчанец В.М. беше пронајден мртов во својот стан во зградата Д3. Соседите и хигиеничарката која му чистела во неговиот стан го немале видено веќе ...

ВИДЕО: Прилепчанец пронајден мртов во својот стан, пожарникарите му влегоа во станот кршејќи ја вратата од терасата

4NEWS - 11.01.2019

Вистинска драма се одвиваше вечерва во населбата Точила во Прилеп. Околу 18 часот 69 годишниот прилепчанец В.М. беше пронајден мртов во својот стан во зградата Д3. Соседите и хигиеничарката која му чистела во неговиот стан го немале видено веќе ...

Прилепчанец пронајден мртов во својот стан - пожарникарите влегле од тераса

Press24 - 11.01.2019

Вечерва, во Прилеп, во населбата Точила, 60-годишниот прилепчанец В.М. бил пронајден мртов во својот стан. Соседите и жената, која го чистела неговиот стан, загрижени бидејќи неколку дена го немале видено ги повикале неговите роднини.

Трагедија вечерва во Прилеп: Маж пронајден мртов

Курир - 11.01.2019

Вистинска драма се одвиваше вечерва во населбата Точила во Прилеп. Околу 18 часот, 69 годишниот прилепчанец В.М. беше пронајден мртов во својот стан во зградата Д3. Соседите и хигиеничарката која му чистела во неговиот стан го немале видено веќе ...

Прилепчанец пронајден мртов во својот стан

Република - 11.01.2019

Вистинска драма се одвивала вечерва во населбата Точила во Прилеп. Околу 18 часот, 69 годишниот прилепчанец В.М. бил пронајден мртов во својот стан во зградата Д3 откако соседите и хигиеничарката која му чистела, алармирале дека го немале видено ...