TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Паркинг службата од Кавадарци лани блокирала 1.278 погрешно паркирани, ,,пајакот” однел 335 возила

Бизнис Вести - 15.01.2022

Службата за блокирање на непрописно паркирани возила при ЈП ,,Паркинг” Кавадарци поставила 1.278 блокатори-шепи на погрешно паркирани возила во текот на минатата година, а пајак службата подигнала и отстранила 335 возила.

ЈП Градски паркинг работи на решавање на хаосот со паркирањето на Клинички Центар

Скопје инфо - 15.01.2022

В.Д. директорот на ЈП Градски – Скопје, Бојан Христовски оствари работна посета на Клиничкиот центар каде има долгогодишен проблем со гужви на паркинг просторот. Проблемот е засилен поради пандемијата со Ковид 19, што во изминатиот период им создава ...

Тетово ќе го поскапи паркирањето и ќе добие нови 2.850 паркинг места, на Попова Шапка ќе се гради катна гаража

Сакам да кажам - 15.01.2022

Цените за паркирање во Тетово од 28 јануари ќе бидат повисоки за 10 денари. Оваа одлука беше донесена на последната седница на Советот на Општина Тетово. Покачувањето е со цел да му се помогне на „Градски паркинг“ да излезе од финансиската криза и ...

„Градски паркинг“ ќе го средува хаосот на паркингот во Клиничкиот центар „Мајка Тереза“

Мета - 15.01.2022

Тројца вработени во „Градски Паркинг“ заедно со вработените во Клиничкиот центар „Мајка Тереза“ во Скопје од понеделник ќе прават ред и ќе го организираат паркирањето во кругот околу болниците.

ЈП Градски паркинг работи на решавање на хаосот со паркирањето на Клинички Центар

Опсервер - 15.01.2022

В.Д. директорот на ЈП Градски – Скопје, Бојан Христовски беше во работна посета на Клиничкиот центар каде има долгогодишен проблем со гужви на паркинг просторот. Проблемот е засилен поради пандемијата со Ковид 19, што во изминатиот период им создава ...

Градски паркинг ќе го решава хаосот на Клинички

Скопје1 - 15.01.2022

ЈП Градски паркинг работи на решавање на хаосот со паркирањето на Клинички Центар В.Д. директорот на ЈП Градски – Скопје, Бојан Христовски беше во работна посета на Клиничкиот центар каде има долгогодишен проблем со гужви на паркинг просторот.

ЈП Градски паркинг работи на решавање на хаосот со паркирањето на Клинички Центар

Курир - 15.01.2022

В.Д. директорот на ЈП Градски – Скопје, Бојан Христовски беше во работна посета на Клиничкиот центар каде има долгогодишен проблем со гужви на паркинг просторот. Проблемот е засилен поради пандемијата со Ковид 19, што во изминатиот период им создава ...

ЈП Градски паркинг работи на решавање на хаосот со паркирањето на Клинички Центар

24Инфо - 15.01.2022

В.Д. директорот на ЈП Градски – Скопје, Бојан Христовски беше во работна посета на Клиничкиот центар каде има долгогодишен проблем со гужви на паркинг просторот. Проблемот е засилен поради пандемијата со Ковид 19, што во изминатиот период им создава ...

ЈП Градски паркинг работи на решавање на хаосот со паркирањето на Клинички Центар

Слободен Печат - 15.01.2022

В.Д. директорот на ЈП Градски – Скопје, Бојан Христовски беше во работна посета на Клиничкиот центар каде оствари средба со вработените на паркиралиштето, кои му ги истакнаа своите секојдневни проблеми, но, поразговара и со корисниците на паркинг ...

ЈП Градски паркинг работи на решавање на хаосот со паркирањето на Клинички Центар

ТВ21 - 15.01.2022

В.Д. директорот на ЈП Градски – Скопје, Бојан Христовски беше во работна посета на Клиничкиот центар каде оствари средба со вработените на паркиралиштето, кои му ги истакнаа своите секојдневни проблеми, но, поразговара и со корисниците на паркинг ...

На паркингот кај Клинички центар има 832 места, а издадени се 2.200 дозволи за паркирање

Макфакс - 15.01.2022

В.Д. директорот на ЈП Градски паркинг – Скопје, Бојан Христовски, беше во работна посета на Клиничкиот центар каде има долгогодишен проблем со метеж на паркинг просторот. Според Христовски, проблемот е засилен поради пандемијата со Ковид-19.

ЈП Градски паркинг работи на решавање на хаосот со паркирањето на Клинички Центар

Сител - 15.01.2022

В.Д. директорот на ЈП Градски – Скопје, Бојан Христовски беше во работна посета на Клиничкиот центар каде оствари средба со вработените на паркиралиштето, кои му ги истакнаа своите секојдневни проблеми, но, поразговара и со корисниците на паркинг ...

ЈП Градски паркинг работи на решавање на хаосот со паркирањето на Клинички Центар

Нетпрес - 15.01.2022

В.Д. директорот на ЈП Градски – Скопје, Бојан Христовски беше во работна посета на Клиничкиот центар каде има долгогодишен проблем со гужви на паркинг просторот. Проблемот е засилен поради пандемијата со Ковид 19, што во изминатиот период им создава ...

ЈП Градски паркинг работи на решавање на хаосот со паркирањето на Клинички Центар

Канал5 - 15.01.2022

В.Д. директорот на ЈП Градски – Скопје, Бојан Христовски беше во работна посета на Клиничкиот центар каде има долгогодишен проблем со гужви на паркинг просторот. Проблемот е засилен поради пандемијата со Ковид 19, што во изминатиот период им создава ...

На паркингот кај Клинички центар има 832 места, а издадени се 2.200 дозволи за паркирање

Точка - 15.01.2022

В.Д. директорот на ЈП Градски паркинг – Скопје, Бојан Христовски, беше во работна посета на Клиничкиот центар каде има долгогодишен проблем со метеж на паркинг просторот. Според Христовски, проблемот е засилен поради пандемијата со Ковид-19.

ЈП Градски паркинг работи на решавање на хаосот со паркирањето на Клинички Центар

Lider - 15.01.2022

В.Д. директорот на ЈП Градски – Скопје, Бојан Христовски беше во работна посета на Клиничкиот центар каде има долгогодишен проблем со гужви на паркинг просторот. Проблемот е засилен поради пандемијата со Ковид 19, што во изминатиот период им создава ...

ЈП Градски паркинг работи на решавање на хаосот со паркирањето на Клинички Центар

MakPress - 15.01.2022

В.Д. директорот на ЈП Градски – Скопје, Бојан Христовски беше во работна посета на Клиничкиот центар каде има долгогодишен проблем со гужви на паркинг просторот. Проблемот е засилен поради пандемијата со Ковид 19, што во изминатиот период им создава ...

ЈП Градски паркинг работи на решавање на хаосот со паркирањето на Клинички Центар

Вечер Прес - 15.01.2022

В.Д. директорот на ЈП Градски – Скопје, Бојан Христовски беше во работна посета на Клиничкиот центар каде оствари средба со вработените на паркиралиштето, кои му ги истакнаа своите секојдневни проблеми, но, поразговара и со корисниците на паркинг ...

На паркингот кај Клинички центар има 832 места, а издадени се 2.200 дозволи за паркирање

MTM - 15.01.2022

В.Д. директорот на ЈП Градски паркинг - Скопје, Бојан Христовски, беше во работна посета на Клиничкиот центар каде има долгогодишен проблем со метеж на паркинг просторот. Според Христовски, проблемот е засилен поради пандемијата со Ковид-19.

Паркинг службата од Кавадарци лани блокирала 1.278 возила,„пајакот" однел 335 автомобили

Канал5 - 15.01.2022

Службата за блокирање на непрописно паркирани возила при ЈП ,,Паркинг” Кавадарци поставила 1.278 блокатори-шепи на погрешно паркирани возила во текот на минатата година, а пајак службата подигнала и отстранила 335 возила.

Паркинг службата од Кавадарци лани блокирала 1.278 погрешно паркирани, ,,пајакот” однел 335 возила

MakPress - 15.01.2022

Службата за блокирање на непрописно паркирани возила при ЈП ,,Паркинг” Кавадарци поставила 1.278 блокатори-шепи на погрешно паркирани возила во текот на минатата година, а пајак службата подигнала и отстранила 335 возила.

Арсовска го субвенционира „Градски паркинг“ со 80.000 евра поради потешкотии во работењето, А ќе ја намалува цената на ...

Сакам да кажам - 14.01.2022

Град Скопје ќе даде 5 милиони денари (81.000 евра) субвенции на ЈП „Градски паркинг“ поради потешкотии во работењето. Иако претпријатието има потешкотии во работењето и затоа се дава помош од буџетот на Градот, градоначалничката Данела Арсовска ...