TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во Скопје казнети 50 возачи кои не носеле заштитна маска

Фокус - 22.11.2020

Министерството за внатрешни работи во рамки на засилените акциски контроли во областа на сообраќајот на територијата на град Скопје вчера изрече вкупно 256 мерки. Меѓу нив, како што соопшти МВР, 17 за технички неисправни и нерегистрирани возила, 12 ...

Во Скопје МВР санкционира 256 возачи

Нетпрес - 22.11.2020

Министерството за внатрешни работи во рамки на засилените акциски контроли во областа на сообраќајот на територијата на град Скопје вчера изрече вкупно 256 ...

Полицијата санкционираше 105 возачи во Центар, во цело Скопје – 256

Вечер Прес - 22.11.2020

Министерството за внатрешни работи вчера на територијата на Општина Центар изрече вкупно 105 мерки, меѓу кои пет за возење без возачка дозвола, четири за нерегистрирани возила, а 10 мерки за возење под дејство на алкохол.

256 санкционирани возачи во Скопје

Курир - 22.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (21.11.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 256 мерки, меѓу кои 17 за технички неисправни и ...

МВР: Само во Центар во изминатото деноноќие изречени 105 санкции

Локално - 22.11.2020

Само во изминатото деноноќие, Министерството за внатрешни работи преку своите акциски контроли, на територијата на општината Центар изрекле 105 мерки, од кои 5 за управување без возачка дозвола, 4 за неиправни и нерегистрирани возила, а 10 за ...

Полицијата санкционираше 105 возачи во Центар

Опсервер - 22.11.2020

– Министерството за внатрешни работи вчера во рамки на засилените акциски контроли во областа на сообраќајот вчера на територијата на Општина Центар изрече вкупно 105 мерки, меѓу кои пет за возење без возачка дозвола, четири за нерегистрирани ...

Санкциони 256 возачи во Скопје

Вечер - 22.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден на територијата на град Скопје изрече вкупно 256 казни за возачи. Меѓу нив, 17 за технички неисправни и нерегистрирани возила, 12 санкции за управување под дејство на алкохол, 9 за ...

Во Центар санкционирани 68 возачи

Опсервер - 21.11.2020

– Министерството за внатрешни работи вчера продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. Притоа, на територијата на Центар изрече 68 мерки, меѓу кои пет за возење без возачка дозвола и четири за нерегистрирани возила, две ...

68 санкционирани возачи во Центар

Макфакс - 21.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (20.11.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на Центар се изречени вкупно 68 мерки, меѓу кои 5 за возење без возачка дозвола, 4 за ...

68 санкционирани возачи во Центар

Опсервер - 21.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (20.11.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на Центар се изречени вкупно 68 мерки, меѓу кои 5 за возење без возачка дозвола, 4 за ...

68 санкционирани возачи во Центар

Вечер - 21.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (20.11.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на Центар се изречени вкупно 68 мерки, меѓу кои 5 за возење без возачка дозвола, 4 за ...

Во Центар санкционирани 68 возачи

24Инфо - 21.11.2020

Министерството за внатрешни работи вчера продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. Притоа, на територијата на Центар изрече 68 мерки, меѓу кои пет за возење без возачка дозвола и четири за нерегистрирани возила, две санкции ...

Во Центар санкционирани 68 возачи

Курир - 21.11.2020

Министерството за внатрешни работи вчера продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. Притоа, на територијата на Центар изрече 68 мерки, меѓу кои пет за возење без возачка дозвола и четири за нерегистрирани возила, две санкции ...

68 санкционирани возачи во Центар

Скопје инфо - 21.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (20.11.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на Центар се изречени вкупно 68 мерки, меѓу кои 5 за возење без возачка дозвола, 4 за ...

334 санкционирани возачи во Скопје

Макфакс - 21.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 334 мерки, меѓу кои 24 санкции за технички неисправни и ...

334 санкционирани возачи во Скопје

Опсервер - 21.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 334 мерки, меѓу кои 24 санкции за технички неисправни и ...

Санкционирани 334 возачи во Скопје

А1 On - 21.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 334 мерки, меѓу кои 24 санкции за технички неисправни и ...

Под дејство на алкохол, неносење на маска и со мобилен- Санкционирани 334 возачи во Скопје

Press24 - 21.11.2020

На територија на град Скопје вчера беа изречени вкупно 334 санкции, во рамки на засилените акциски контроли во областа на сообраќајот, што ги спроведува МВР. Од нив, 24 се санкции за технички неисправни и нерегистрирани возила, десет мерки се ...

334 санкционирани возачи во Скопје

Вечер - 21.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 334 мерки, меѓу кои 24 санкции за технички неисправни и ...

Во Центар санкционирани 68 возачи

24 Вести - 21.11.2020

Министерството за внатрешни работи вчера продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. Притоа, на територијата на Центар изрече 68 мерки, меѓу кои пет за возење без возачка дозвола и четири за нерегистрирани возила, две санкции ...

Санкционирани 334 возачи во Скопје

24 Вести - 21.11.2020

На територија на град Скопје вчера беа изречени вкупно 334 санкции, во рамки на засилените акциски контроли во областа на сообраќајот, што ги спроведува МВР. Од нив, 24 се санкции за технички неисправни и нерегистрирани возила, десет мерки се ...

Санкционирани 334 возачи во Скопје

Frontline - 21.11.2020

На територија на град Скопје вчера беа изречени вкупно 334 санкции, во рамки на засилените акциски контроли во областа на сообраќајот, што ги спроведува МВР. Од нив, 24 се санкции за технички неисправни и нерегистрирани возила, десет мерки се ...

Полициска рација во Центар, казни за 68 возачи

Вечер Прес - 21.11.2020

Министерството за внатрешни работи вчера продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. Притоа, на територијата на Центар изрече 68 мерки, меѓу кои пет за возење без возачка дозвола и четири за нерегистрирани возила, две санкции ...

Казнети 334 возачи во Скопје

МКД - 21.11.2020

На територија на град Скопје вчера беа изречени вкупно 334 санкции, во рамки на засилените акциски контроли во областа на сообраќајот, што ги спроведува МВР. Од нив, 24 се санкции за технички неисправни и нерегистрирани возила, десет мерки се ...

334 санкционирани возачи во Скопје

Точка - 21.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 334 мерки, меѓу кои 24 санкции за технички неисправни и ...

Санкционирани 334 возачи во Скопје

Либертас - 21.11.2020

На територија на град Скопје вчера беа изречени вкупно 334 санкции, во рамки на засилените акциски контроли во областа на сообраќајот, што ги спроведува МВР. Од нив, 24 се санкции за технички неисправни и нерегистрирани возила, десет мерки се ...

Санкции за 334 возачи во Скопје

Нетпрес - 21.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (20.11.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 334 мерки, меѓу кои 24 санкции за технички неисправни и ...

ВИДЕО: Над 60 санкции за еден час во Крива Паланка и Кратово

ТВ21 - 21.11.2020

Министерството за внатрешни работи повеќе од еден месец покрај на територијата на главниот град Скопје, спроведува засилени акциски контроли за санкционирање на непочитувањето на сообраќајните правила и прописи и во другите градови, меѓу кои и Крива ...

Над 60 санкции за еден час во Крива Паланка и Кратово

24Инфо - 21.11.2020

Министерството за внатрешни работи повеќе од еден месец покрај на територијата на главниот град Скопје, спроведува засилени акциски контроли за санкционирање на непочитувањето на сообраќајните правила и прописи и во другите градови, меѓу кои и Крива ...

Над 60 санкции за еден час во Крива Паланка и Кратово

Кумановски м. - 21.11.2020

Министерството за внатрешни работи повеќе од еден месец покрај на територијата на главниот град Скопје, спроведува засилени акциски контроли за санкционирање на непочитувањето на сообраќајните правила и прописи и во другите градови, меѓу кои и Крива ...

(Видео) Ангеловски: Над 60 санкции за еден час во Крива Паланка и Кратово

Макфакс - 21.11.2020

Министерството за внатрешни работи повеќе од еден месец покрај на територијата на главниот град Скопје, спроведува засилени акциски контроли за санкционирање на непочитувањето на сообраќајните правила и прописи и во другите градови, меѓу кои и Крива ...

(Видео) Ангеловски: Над 60 санкции за еден час во Крива Паланка и Кратово

Опсервер - 21.11.2020

Министерството за внатрешни работи повеќе од еден месец покрај на територијата на главниот град Скопје, спроведува засилени акциски контроли за санкционирање на непочитувањето на сообраќајните правила и прописи и во другите градови, меѓу кои и Крива ...

(Видео) Ангеловски: Над 60 санкции за еден час во Крива Паланка и Кратово

Вечер - 21.11.2020

Министерството за внатрешни работи повеќе од еден месец покрај на територијата на главниот град Скопје, спроведува засилени акциски контроли за санкционирање на непочитувањето на сообраќајните правила и прописи и во другите градови, меѓу кои и Крива ...

МВР: Над 60 санкции за еден час во Крива Паланка и Кратово (ВИДЕО)

Канал5 - 21.11.2020

Министерството за внатрешни работи повеќе од еден месец покрај на територијата на главниот град Скопје, спроведува засилени акциски контроли за санкционирање на непочитувањето на сообраќајните правила и прописи и во другите градови.

Над 60 санкции за еден час во Крива Паланка и Кратово

Centar - 21.11.2020

Министерството за внатрешни работи повеќе од еден месец покрај на територијата на главниот град Скопје, спроведува засилени акциски контроли за санкционирање на непочитувањето на сообраќајните правила и прописи и во другите градови, меѓу кои и Крива ...

Ангеловски: Над 60 санкции за еден час во Крива Паланка и Кратово

Точка - 21.11.2020

Министерството за внатрешни работи повеќе од еден месец покрај на територијата на главниот град Скопје, спроведува засилени акциски контроли за санкционирање на непочитувањето на сообраќајните правила и прописи и во другите градови, меѓу кои и Крива ...

68 санкционирани возачи во Центар

MakPress - 21.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (20.11.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на Центар се изречени вкупно 68 мерки, меѓу кои 5 за возење без возачка дозвола, 4 за ...

Кзанети над 60 возачи во Крива Паланка и Кратово

Фокус - 21.11.2020

Министерството за внатрешни работи повеќе од еден месец покрај на територијата на главниот град Скопје, спроведува засилени акциски контроли за санкционирање на непочитувањето на сообраќајните правила и прописи и во другите градови, меѓу кои и Крива ...

334 санкционирани возачи во Скопје

MakPress - 21.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (20.11.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 334 мерки, меѓу кои 24 санкции за технички неисправни и ...

Над 60 санкции за еден час во Крива Паланка и Кратово

iPortal - 21.11.2020

Министерството за внатрешни работи повеќе од еден месец покрај на територијата на главниот град Скопје, спроведува засилени акциски контроли за санкционирање на непочитувањето на сообраќајните правила и прописи и во другите градови, меѓу кои и Крива ...

68 санкционирани возачи во Центар

Centar - 21.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (20.11.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на Центар се изречени вкупно 68 мерки, меѓу кои 5 за возење без возачка дозвола, 4 за ...

334 санкционирани возачи во Скопје

Centar - 21.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 334 мерки, меѓу кои 24 санкции за технички неисправни и ...

Над 60 санкции за еден час во Крива Паланка и Кратово

MakPress - 21.11.2020

Министерството за внатрешни работи повеќе од еден месец покрај на територијата на главниот град Скопје, спроведува засилени акциски контроли за санкционирање на непочитувањето на сообраќајните правила и прописи и во другите градови, меѓу кои и Крива ...

(ВИДЕО) За еден час над 60 санкции во Крива Паланка и Кратово

Нетпрес - 21.11.2020

Министерството за внатрешни работи повеќе од еден месец спроведува засилени акциски контроли за санкционирање на непочитувањето на сообраќајните правила и прописи и во другите градови, меѓу кои и Крива Паланка и Кратово, соопшти портпаролот на МВР ...

105 санкционирани возачи во Центар

Алсат-М - 22.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (21.11.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на Центар изречени се вкупно 105 мерки, меѓу кои 5 за возење без возачка дозвола, 4 за ...

105 санкционирани возачи во Центар

Курир - 22.11.2020

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (21.11.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на Центар изречени се вкупно 105 мерки, меѓу кои 5 за возење без возачка дозвола, 4 за ...

Kазнети 105 возачи во Центар

МКД - 22.11.2020

Министерството за внатрешни работи вчера во рамки на засилените акциски контроли во областа на сообраќајот вчера на територијата на Општина Центар изрече вкупно 105 мерки, меѓу кои пет за возење без возачка дозвола, четири за нерегистрирани возила, ...

Вчера казнети 105 возачи во Центар

Фокус - 22.11.2020

Министерството за внатрешни работи вчера во рамки на засилените акциски контроли во областа на сообраќајот вчера на територијата на Општина Центар изрече вкупно 105 мерки, меѓу кои пет за возење без возачка дозвола, четири за нерегистрирани возила, ...

Полицијата санкционираше 105 возачи во Центар

24Инфо - 22.11.2020

Министерството за внатрешни работи вчера во рамки на засилените акциски контроли во областа на сообраќајот вчера на територијата на Општина Центар изрече вкупно 105 мерки, меѓу кои пет за возење без возачка дозвола, четири за нерегистрирани возила, ...

Полицијата санкционираше 105 возачи во Центар

Бизнис Вести - 22.11.2020

Министерството за внатрешни работи вчера во рамки на засилените акциски контроли во областа на сообраќајот вчера на територијата на Општина Центар изрече вкупно 105 мерки, меѓу кои пет за возење без возачка дозвола, четири за нерегистрирани возила, ...