TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

(Видео) Двојници на Дел Бој и Родни станаа хит на „Тик-ток“

Макфакс - 26.09.2023

Метју Колвил и Џејмс Тејлор се обожаватели на познатата британска серија „Сплетки“ ( Only Fools and Horses), а за ноќно излегување со пријателите се дотераа како Дел Бој и Родни. И сите се согласуваат дека изгледаат речиси идентично како популарното ...

(Видео) Двојници на Дел Бој и Родни станаа хит на ТикТок

Опсервер - 26.09.2023

Метју Колвил и Џејмс Тејлор се обожаватели на познатата британска серија „Сплетки“ ( Only Fools and Horses), а за ноќно излегување со пријателите се дотераа како Дел Бој и Родни. И сите се согласуваат дека изгледаат речиси идентично како популарното ...

(Видео) Двојници на Дел Бој и Родни станаа хит на „Тик-ток“

Скопје1 - 26.09.2023

Метју Колвил и Џејмс Тејлор се обожаватели на познатата британска серија „Сплетки“ ( Only Fools and Horses), а за ноќно излегување со пријателите се дотераа како Дел Бој и Родни. И сите се согласуваат дека изгледаат речиси идентично како популарното ...