TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Д-р Беќаровски: Последиците што ги остава ковид-19 се катастрофални

Слободен Печат - 10.06.2021

Реално бројките стивнаа, што се однесува до ковид-пациентите, меѓутоа сега на површина излегуваат пациентите коишто година и половина седеа дома и беа исплашени, вели професор д-р Нико Беќаровски од Клиниката за токсикологија за емисијата „24 ...

Беќаровски за тв 24: Не е само да се излечи вирусот, последиците кои ги остава се карастрофални

24 Вести - 10.06.2021

Доц.д-р. Нико Беќаровски специјалист интернист од Клиниката за токсикологија која е воедно и Ургентен центар во емисијата 24 анализа рече дека се надева ова лето пандемијата ќе стивне. Сега на повшина излегуваат пациентите кои тешко ја поднеле ...

Беќаровски: Во моментов доминира стомачен вирус, последиците што ги остава Ковид-19 се катастрофални

Локално - 10.06.2021

„Реално бројките стивнаа, што се однесува до ковид-пациентите, меѓутоа сега на површина излегуваат пациентите кои што година и половина седеа дома и беа исплашени“, вели професор д-р Нико Беќаровски од Клиниката за токсикологија за емисијата „24 ...

Д-р Беќаровски: Последиците што ги остава Kовид-19 се катастрофални

24Инфо - 10.06.2021

Реално бројките стивнаа, што се однесува до ковид-пациентите, меѓутоа сега на површина излегуваат пациентите коишто година и половина седеа дома и беа исплашени, вели професор д-р Нико Беќаровски од Клиниката за токсикологија за емисијата „24 ...

Беќаровски: Во моментов доминира стомачен вирус, последиците од Ковид-19 се катастрофални

Lider - 10.06.2021

Доц. д-р Никола Беќаровски специјалист интернист од Клиниката за токсикологија вечерва гостуваше во емисијата „24 анализа“ на ТВ 24. Тој за емисијата „24 анализа“ вели: -Реално бројките стивнаа, што се однесува до ковид-пациентите, меѓутоа сега на ...

Д-р Беќаровски: Последиците што ги остава ковид-19 се катастрофални

Press24 - 10.06.2021

Реално бројките стивнаа, што се однесува до ковид-пациентите, меѓутоа сега на површина излегуваат пациентите коишто година и половина седеа дома и беа исплашени, вели професор д-р Нико Беќаровски од Клиниката за токсикологија за емисијата „24 ...

Беќаровски: Ситуацијата со ковидот е смирена, но тој не е комплетно загубен

Фактор - 10.06.2021

Последиците што ги остава Kовид-19 се катастрофални, вели професор д-р Нико Беќаровски од Клиниката за токсикологија за емисијата „24 анализа “ на ТВ 24. Тој се надева ова лето пандемијата ќе стивне.

Д-р Беќаровски: Последиците што ги остава ковид-19 се катастрофални

Либертас - 10.06.2021

Не е само да се излечи вирусот, последиците кои ги остава се карастрофални. Во моментов во државата доминира стомачен вирус, клиниките се преплавени со таа патологија. Ситуацијата со ковидот е смирена, но тој не е комплетно загубен, вели професор ...

Беќаровски: Последиците од Ковид-19 се катастрофални

Фокус - 10.06.2021

Професорот Нико Беќаровски од Клиниката за токсикологија гостуваше во денешната емисија „24 анализа“ на ТВ 24. Како што истакна тој, вирусот стивнува, но сега се појавуваат други проблеми со кои граѓаните треба да се изборат.