TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Сириските сили се распоредуваат во пограничното подрачје како одговор на договорот постигнат меѓу Русија и Турција

Слободен Печат - 14.11.2019

Распоредувањето е дел од минатомесечниот договор за прекин на огнот и се однесува на територија долж поголемиот дел од североисточната граница. Сириските сили денеска започнаа со распоредување во области во близина на турската граница на ...

Сириските сили се распоредуваат во пограничното подрачје

А1 On - 14.11.2019

Сириските сили денеска започнаа со распоредување во области во близина на турската граница на североистокот на земјата, како дел од договорот постигнат меѓу Русија и Турција. Новинската агенција САНА соопшти дека трупите се распоредени меѓу ...

Сириските сили се распоредуваат во пограничното подрачје

Вечер Прес - 14.11.2019

Сириските сили денеска започнаа со распоредување во области во близина на турската граница на североистокот на земјата, како дел од договорот постигнат меѓу Русија и Турција. Новинската агенција САНА соопшти дека трупите се распоредени меѓу ...

Сириските сили се распоредуваат во пограничното подрачје

24Инфо - 14.11.2019

Сириските сили денеска започнаа со распоредување во области во близина на турската граница на североистокот на земјата, како дел од договорот постигнат меѓу Русија и Турција. Новинската агенција САНА соопшти дека трупите се распоредени меѓу ...

Сириските сили се распоредуваат во пограничното подрачје

Нетпрес - 14.11.2019

Сириските сили денеска започнаа со распоредување во области во близина на турската граница на североистокот на земјата, како дел од договорот постигнат меѓу Русија и Турција. Новинската агенција САНА соопшти дека трупите се распоредени меѓу ...

Сириските сили се распоредуваат во пограничното подрачје

Опсервер - 15.11.2019

Сириските сили денеска започнаа со распоредување во области во близина на турската граница на североистокот на земјата, како дел од договорот постигнат меѓу Русија и Турција. Новинската агенција САНА соопшти дека трупите се распоредени меѓу ...