TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Видеохроники од патувачкото кино во Преспа

Макфакс - 29.09.2022

Екипата на „МакеДокс“ сними и објави две видеохроники од втората етапа на Патувачкото кино, која се одвиваше во регионот на Преспа. Патувачкото кино е нераздвоен дел од фестивалот „МакеДокс“ и на проекциите се прикажуваат филмови од фестивалската ...

„МакеДокс“ сними и објави две видеохроники од втората етапа на Патувачкото кино во регионот на Преспа

Република - 29.09.2022

Екипата на „МакеДокс“ сними и објави две видеохроники од втората етапа на Патувачкото кино, која се одвиваше во регионот на Преспа. Патувачкото кино е нераздвоен дел од фестивалот „МакеДокс“ и на проекциите се прикажуваат филмови од фестивалската ...

„МакеДокс“ сними и објави две видеохроники од втората етапа на Патувачкото кино во Преспа

MakPress - 29.09.2022

Екипата на „МакеДокс“ сними и објави две видеохроники од втората етапа на Патувачкото кино, која се одвиваше во регионот на Преспа. Патувачкото кино е нераздвоен дел од фестивалот „МакеДокс“ и на проекциите се прикажуваат филмови од фестивалската ...

Видеохроникa од патувачкото кино во Преспа

А1 On - 29.09.2022

Екипата на „МакеДокс“ сними и објави две видеохроники од втората етапа на Патувачкото кино, која се одвиваше во регионот на Преспа. Патувачкото кино е нераздвоен дел од фестивалот „МакеДокс“ и на проекциите се прикажуваат филмови од фестивалската ...

„МакеДокс“ сними и објави две видеохроники од втората етапа на Патувачкото кино во Преспа

Опсервер - 29.09.2022

Екипата на „МакеДокс“ сними и објави две видеохроники од втората етапа на Патувачкото кино, која се одвиваше во регионот на Преспа. Патувачкото кино е нераздвоен дел од фестивалот „МакеДокс“ и на проекциите се прикажуваат филмови од фестивалската ...

„МакеДокс“ сними и објави две видеохроники од втората етапа на Патувачкото кино во Преспа

Кајгана - 29.09.2022

Екипата на „МакеДокс“ сними и објави две видеохроники од втората етапа на Патувачкото кино, која се одвиваше во регионот на Преспа. Патувачкото кино е нераздвоен дел од фестивалот „МакеДокс“ и на проекциите се прикажуваат филмови од фестивалската ...