TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Јанчева: Арсовска најави градежна сезона, сите фази завршија реализација не видовме

Press24 - 23.11.2022

„Булеварот Србија, во насока кон Гази Баба е тесно грло поради непуштениот мост Михајло Апостолски, а со реконструкцијата се прави и дополнително оптоварување надвор од градежната сезона, која ја најави самата градоначалничка“ изјави советничката во ...

Јанчева: Помина една четвртина од мандатот, ВМРО-ДПМНЕ мора да понесе одговорност за хаосот во Скопје

24Инфо - 23.11.2022

Советничката на СДСМ во Советот на Град Скопје Љубица Јанчева во емисијата 24 Анализа истакна дека Градот Скопје е во потполен хаос. Градот Скопје има легално избран градоначалник, има Совет со мнозинство и одговорност мора да се понесе.

Јанчева: Дури и Владата да даде на ЈСП 360 милиони денари тие нема да стгинат за покривање на долговите

Frontline - 23.11.2022

„Булеварот Србија, во насока кон Гази Баба е тесно грло поради непуштениот мост Михајло Апостолски, а со реконструкцијата се прави и дополнително оптоварување надвор од градежната сезона, која ја најави самата градоначалничка“ изјави советничката во ...

Јанчева: Дури и Владата да даде на ЈСП 360 милиони денари тие нема да стгинат за покривање на долговите

Нова ТВ - 23.11.2022

„Булеварот Србија, во насока кон Гази Баба е тесно грло поради непуштениот мост Михајло Апостолски, а со реконструкцијата се прави и дополнително оптоварување надвор од градежната сезона, која ја најави самата градоначалничка“ изјави советничката во ...

Јанчева: Арсовска најави градежна сезона, сите фази завршија реализација не видовме

Локално - 23.11.2022

„Булеварот Србија, во насока кон Гази Баба е тесно грло поради непуштениот мост Михајло Апостолски, а со реконструкцијата се прави и дополнително оптоварување надвор од градежната сезона, која ја најави самата градоначалничка“ изјави советничката во ...

Јанчева: Дури и Владата да даде на ЈСП 360 милиони денари тие нема да стгинат за покривање на долговите

CivilMedia - 23.11.2022

„Булеварот Србија, во насока кон Гази Баба е тесно грло поради непуштениот мост Михајло Апостолски, а со реконструкцијата се прави и дополнително оптоварување надвор од градежната сезона, која ја најави самата градоначалничка“ изјави советничката во ...

Јанчева: Помина една четвртина од мандатот, ВМРО-ДПМНЕ мора да понесе одговорност за хаосот во Скопје

Centar - 24.11.2022

Советничката на СДСМ во Советот на Град Скопје Љубица Јанчева во емисијата 24 Анализа истакна дека Градот Скопје е во потполен хаос. Градот Скопје има легално избран градоначалник, има Совет со мнозинство и одговорност мора да се понесе.

Јанчева: Дури и Владата да даде на ЈСП 360 милиони денари тие нема да стигнат за покривање на долговите

Локално - 24.11.2022

„ЈСП минатата година ја завршило со долг од 2 милиони евра. Сега за десет месеци, тие направија три пати поголем долг од наследениот. Тие 360 милиони денари, колку што биле за субвенции за студентски и средношколски бесплатен превоз, нема да стигнат ...