TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Стејт департмент: Русите ќе мора да одат во Полска за иселенички визи за САД

Канал5 - 25.10.2021

Русите кои сакаат да аплицираат за иселеничка виза за Соединетите Американски Држави, сега мора да одат во амбасадата на САД во Полска, бидејќи таа услуга повеќе не е достапна во Русија, соопшти Стејт департментот.

Русите ќе мораат во полска за иселенички визи за САД

Независен - 25.10.2021

Русите кои сакаат да поднесат барање за добивање иселеничка виза за САД сега мора да одат во американската амбасада во Послка затоа што наа услуга не е достапна во Русија, соопшти Стејт департментот.

Русите ќе мора да одат во Полска за иселенички визи за САД

Кајгана - 25.10.2021

Русите кои сакаат да аплицираат за иселеничка виза за Соединетите Американски Држави, сега мора да одат во амбасадата на САД во Полска, бидејќи таа услуга повеќе не е достапна во Русија, соопшти Стејт департментот.

Русите ќе мора да одат во Полска за иселенички визи за САД

Фокус - 25.10.2021

Русите кои сакаат да аплицираат за иселеничка виза за Соединетите Американски Држави, сега мора да одат во амбасадата на САД во Полска, бидејќи таа услуга повеќе не е достапна во Русија, соопшти Стејт департментот.

СTЕЈТ ДЕПАРТМЕНТ: Русите ќе мора да одат во Полска за да вадат иселенички визи за САД

Денешен - 25.10.2021

Русите кои сакаат да аплицираат за иселеничка виза за Соединетите Американски Држави, сега мора да одат во амбасадата на САД во Полска, бидејќи таа услуга повеќе не е достапна во Русија, соопшти Стејт департментот.

Стејт департмент: Русите ќе мора да одат во Полска за иселенички визи за САД

24Инфо - 25.10.2021

Русите кои сакаат да аплицираат за иселеничка виза за Соединетите Американски Држави, сега мора да одат во амбасадата на САД во Полска, бидејќи таа услуга повеќе не е достапна во Русија, соопшти Стејт департментот.

Стејт департмент: Русите ќе мора да одат во Полска за иселенички визи за САД

Сител - 25.10.2021

– Русите кои сакаат да аплицираат за иселеничка виза за Соединетите Американски Држави, сега мора да одат во амбасадата на САД во Полска, бидејќи таа услуга повеќе не е достапна во Русија, соопшти Стејт департментот.

Стејт департмент: Русите ќе мора да одат во Полска за иселенички визи за САД

Опсервер - 25.10.2021

– Русите кои сакаат да аплицираат за иселеничка виза за Соединетите Американски Држави, сега мора да одат во амбасадата на САД во Полска, бидејќи таа услуга повеќе не е достапна во Русија, соопшти Стејт департментот.

Стејт департмент: Русите ќе мора да одат во Полска за иселенички визи за САД

Телма - 25.10.2021

Русите кои сакаат да аплицираат за иселеничка виза за Соединетите Американски Држави, сега мора да одат во амбасадата на САД во Полска. Како што соопшти Стејт департментот таа услуга повеќе не е достапна во Русија.