TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Маж со пушка пукал кон кучиња кај поранешна А1

Фокус - 23.07.2019

Денеска на социјалните мрежи се појавија слики од воздрасен маж кој се шетал со пушка кај поранешната А1 Телевизија. Очевидци тврдат дека човекот со пушката пукал кон кучиња скитници. Според објавите на „Фејсбук“ тој е пријавен во ...

Маж со пушка пука кај поранешната А1 телевизија

Магазин - 23.07.2019

Несекојдневна ситуација се случи пред поранешна А1 телевизија, маж излегол со пушка во раце. На социјалните мрежи се појавија фотографии од маж со пушка во раката за кој очевидци велат дека пукал во кучиња кај просториите на поранешната А1 ...

Маж пука со пушка кон кучиња кај Кванташки пазар

А1 On - 23.07.2019

На социјалните мрежи се објавени фотографии од повозрасен маж, кој е забележан со пушка во околината на поранешна А1 телевизија, кај Кванташкиот пазар. Како што велат очевидците, тој убива кучиња скитници.

Маж со пушка се шета кај Кванташки пазар, очевидци тврдат дека убива кучиња

Макфакс - 23.07.2019

Возрасен маж е забележан со пушка во околината кај поранешна А1 телевизија, кај Кванташки пазар. Очевидци тврдат дека тој убива кучиња скитници, а на социјалните мрежи се објавени фотографии од него и од неговото возило.

ФОТО: Маж со пушка пукал во кучиња кај поранешната А1 телевизија

Либертас - 23.07.2019

„МОМЕНТАЛНО КАЈ А1 ТЕЛЕВИЗИЈА, МАЖ СО ПУШКА ПУКА ВО КУЧИЊАТА ТАМУ!!!! СПОДЕЛЕТЕ!!! ЌЕ БИДЕ ПРИЈАВЕНО ВО ПОЛИЦИЈА!!!!!“, беше објавено денеска на Фејсбук страницата Шепасти Ентузијасти . Тие објавија и неколку фотографии од човекот за кој велат дека ...

Маж со пушка пука во кучиња кај поранешно А1

1tv - 23.07.2019

На социјалните мрежи се појавија фотографии од маж со пушка во раката за кој очевидци велат дека пукал во кучиња на просториите на поранешно А1. Ова се случува откако пред неколку дена куче беше живо запалено во гевгелиско ...

Маж со пушка пука во кучиња кај поранешна А1 телевизија

Сител - 23.07.2019

На социјалните мрежи се појавија слики од возрасен маж кој се шетал со пушка кај поранешната А1 Телевизија. Според објавите на Фејсбук, очевидци тврдат дека човекот со пушката пукал кон кучиња скитници а случајот е пријавен во ...

Маж со пушка се шета кај поранешна А1 телевизија, очевидци тврдат дека убива кучиња

24Инфо - 23.07.2019

Возрасен маж е забележан со пушка во околината кај поранешна А1 телевизија, кај Кванташки пазар. Очевидци тврдат дека тој убива кучиња скитници, а на социјалните мрежи се објавени фотографии од него и од неговото возило.

ФОТО: Маж со пушка пука во кучиња кај поранешната А1 телевизија

Курир - 23.07.2019

На социјалните мрежи се појавија фотографии од маж со пушка во раката за кој очевидци велат дека пукал во кучиња кај просториите на поранешната А1 телевизија. Ова се случува откако пред неколку дена куче беше живо запалено во гевгелиско ...

ФОТО: Маж со пушка пукал кон кучиња кај поранешна А1 телевизија

Press24 - 23.07.2019

Денеска на социјалните мрежи се појавија слики од возрасен маж кој се шетал со пушка кај поранешната А1 Телевизија. Очевидци тврдат дека човекот со пушката пукал кон кучиња скитници. Според објавите на „Фејсбук“ тој е пријавен во ...

Маж со пушка се шета кај Кванташки пазар, очевидци тврдат дека убива кучиња

Точка - 23.07.2019

Возрасен маж е забележан со пушка во околината кај поранешна А1 телевизија, кај Кванташки пазар. Очевидци тврдат дека тој убива кучиња скитници, а на социјалните мрежи се објавени фотографии од него и од неговото возило.

Ново насилство врз куче: Маж пука во кучиња во Скопје

Република - 23.07.2019

На социјалните мрежи се појавија фотографии од маж со пушка во раката за кој очевидци велат дека пукал во кучиња кај просториите на поранешната А1 телевизија. Ова се случува откако пред неколку дена куче беше живо запалено во гевгелиско Стојаково.

Маж со пушка се шета кај Кванташки пазар, очевидци тврдат дека убива кучиња

Centar - 23.07.2019

Возрасен маж е забележан со пушка во околината кај поранешна А1 телевизија, кај Кванташки пазар. Очевидци тврдат дека тој убива кучиња скитници, а на социјалните мрежи се објавени фотографии од него и од неговото возило.

(ФОТО) Маж со пушка пука во кучиња кај поранешната А1 телевизија

Скопје1 - 23.07.2019

На социјалните мрежи се појавија фотографии од маж со пушка во раката за кој очевидци велат дека пукал во кучиња кај просториите на поранешната А1 телевизија. Ова се случува откако пред неколку дена куче беше живо запалено во гевгелиско ...

ФОТО: Маж со пушка пука во кучиња кај поранешната А1 телевизија

Скопје инфо - 23.07.2019

На социјалните мрежи се појавија фотографии од маж со пушка во раката за кој очевидци велат дека пукал во кучиња кај просториите на поранешната А1 телевизија. Ова се случува откако пред неколку дена куче беше живо запалено во гевгелиско ...