TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Русија ги вклучи Цукерберг и Мета во екстремистичките организации

А1 On - 25.11.2022

Руското Министерство за правда го вклучи сопственикот на Фејсбук и американската компанија Мета платформи, во својот регистар на екстремистички организации, објавија медиумите. Рускиот суд на почетокот на годинава пресуди дека компанијата Мета ...

Русија ги вклучи Цукерберг и „Мета“ во екстремистичките организации

Макфакс - 25.11.2022

Руското Министерство за правда го вклучи сопственикот на „Фејсбук“ и американската компанија „Мета“ платформи, во својот регистар на екстремистички организации, објавија медиумите. Рускиот суд на почетокот на годинава пресуди дека компанијата „Мета“ ...

Русија ги вклучи Цукерберг и „Мета“ во екстремистичките организации

Н.Македонија - 25.11.2022

Руското Министерство за правда го вклучи сопственикот на „Фејсбук“ и американската компанија „Мета“ платформи, во својот регистар на екстремистички организации, објавија медиумите. Рускиот суд на почетокот на годинава пресуди дека компанијата „Мета“ ...

Русија ги вклучи Цукерберг и „Мета“ во екстремистичките организации

Точка - 25.11.2022

Руското Министерство за правда ги вклучи сопственикот на „Фејсбук“ и американската компанија „Мета“ во својот регистар на екстремистички организации, објавија медиумите. Рускиот суд на почетокот на годинава пресуди дека компанијата „Мета“ ...