TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Извештајот на Прибе пред пратениците

Телма - 08.07.2015

Наместо расправа за итни реформски приоритети во контекст на препораките дадени во извештајот на Прибе, пратениците од власта на ком.за труд и социјала времето го потрошија за фалби, за намалена невработеност и недискриминација.

За Бонева опозицијата е виновна за извештајот на Прибе

Вест - 08.07.2015

Извештајот на експертската група на Европската комисија предводена од поранешниот директор на комисијата, Рејнхард Прибе, во кој имаше остри забелешки за корупција и криминал во власта и за случајот прислушување, беше на дневен ред на две собраниски ...

Почна собраниската процедура по препораките од извештајот на ПРИБЕ

Сител - 08.07.2015

Собранието ја започна дебата за Итните реформи и препораките кои произлегоа од извештајот на Европската комисија која ја предводеше Рејнхард Прибе. Според извештајот местото на секоја избрана партија е во Собранието.

Извештајот на Прибе површно разгледан на собраниските тела

Утрински - 08.07.2015

Расправата за итните реформски приоритети за Македонија од Европската Комисија на денешните седници на Комисијата за труд и социјала и на Комисијата за економски прашања се претвори во пофалби на Владата за нејзините успеси во економијата и во ...

Комисиска расправа за извештајот од ЕУ

Алсат-М - 08.07.2015

Извештајот на Рајнхард Прибе, каде беа упатени забелешки за корупција и криминал во власта како и остри критики за сканадлот со прислушувањето, се најде пред пратениците на Комисија за труд и социјална политика.

Извештајот на Прибе на собраниски комисии

Телма - 08.07.2015

Наместо расправа за листа на итни реформски приоритети за Македонија од Европската Комисија за следење на комуникациите Комисијата за труд и социјала и Комисијата за економски прашањаговореа за успесите кои Владата ги постигнале во сферата на ...

Пратеници од ВМРО-ДПМНЕ прочитајте го извештајот на Прибе!

А1 On - 08.07.2015

Не стана збор за итните реформи на денешните две седници на комисии во Собранието кои требаше да ја резгледуваат листата на приоритетни реформи во контекст на препораките дадени во извештајот од експертите предводени од поранешниот директор на ...

Седница на Комисијата за економски прашања

Репортер - 08.07.2015

Собраниската Комисија за економски прашања денеска на седница ја разгледуваше Листата на итни реформски приоритети кои произлегуваат и препораките од извештајот на групата на Европската комисија што ја предводеше, поранешниот директор во Комисијата ...

Листата на итни реформи од ЕК пред собраниската Комисија за труд и социјална политика

Репортер - 08.07.2015

Листата на итни реформски приоритети за Република Македонија од Европската комисија и Препораките од групата на високи експерти за системските прашања за владеење на правото кои се однесуваат на следењето на комуникациите објавени пролетта 2015 ...

Итните реформи од извештајот на Прибе на собраниски комисии

Република - 08.07.2015

Шест собраниски комисии денеска и утре ќе ја разгледуваат Листата на итни реформски приоритети кои произлегуваат и препораките од извештајот на групата на ЕК што ја предводеше, поранешниот директор во Комисијата Рејнхард Прибе, јави МИА.

Денеска на собраниските комисии ќе се разгледува извештајот на Прибе

Sky - 08.07.2015

Собраниските комисии денеска ќе ги разгледуваат листата на итни реформски приоритети и препораките од извештајот на експертската група ангажирана од Европската комисија, а предводена од поранешниот директор во комисијата, Рејнхард Прибе.

Препораките на ЕК се земени во предвид и се имплементираат

Вечер Прес - 08.07.2015

Препораките на Европската комисија се земени предвид, работењето на нивно реализирање всушност придонесе на многу групи граѓани кои беа во социјален ризик да им се помогне, да се намали невработеноста со проактивни мерки, сметаат дел од членовите на ...

Итните реформи од извештајот на Прибе на собраниски комисии

Канал5 - 08.07.2015

Шест собраниски комисии денеска и утре ќе ја разгледуваат Листата на итни реформски приоритети кои произлегуваат и препораките од извештајот на групата на ЕК што ја предводеше, поранешниот директор во Комисијата Рејнхард Прибе.

Препораките за реформ од ЕК пред собраниска комисија

Нетпрес - 08.07.2015

Листата на итни реформски приоритети за Македонија од Европската комисија и Препораките од групата на високи експерти денеска се разгледуваше пред собраниската Комисија за труд и социјална политика.

Итните реформи од извештајот на Прибе на собраниски комисии

Сител - 08.07.2015

Шест собраниски комисии денеска и утре ќе ја разгледуваат Листата на итни реформски приоритети кои произлегуваат и препораките од извештајот на групата на ЕК што ја предводеше, поранешниот директор во Комисијата Рејнхард Прибе.

Препораките за реформи од ЕК пред собраниска комисија

Точка - 08.07.2015

Листата на итни реформски приоритети за Македонија од Европската комисија и Препораките од групата на високи експерти денеска се разгледуваше пред собраниската Комисија за труд и социјална политика.

Итните реформи од извештајот на Прибе на собраниски комисии

Lider - 08.07.2015

Шест собраниски комисии денеска и утре ќе ја разгледуваат Листата на итни реформски приоритети кои произлегуваат и препораките од извештајот на групата на ЕК што ја предводеше, поранешниот директор во Комисијата Рејнхард Прибе.

Листата на итни реформи од ЕК пред собраниската Комисија за труд и социјална политика

Press24 - 08.07.2015

Листата на итни реформски приоритети за Република Македонија од Европската комисија и Препораките од групата на високи експерти за системските прашања за владеење на правото кои се однесуваат на следењето на комуникациите објавени пролетта 2015 ...

Итните реформи од извештајот на Прибе на собраниски комисии

А1 On - 08.07.2015

Шест собраниски комисии денеска и утре ќе ја разгледуваат Листата на итни реформски приоритети кои произлегуваат и препораките од извештајот на групата на ЕК што ја предводеше, поранешниот директор во Комисијата Рејнхард Прибе.

Листата на итни реформи од ЕК пред собраниската Комисија за труд и социјална политика

Lider - 08.07.2015

Листата на итни реформски приоритети за Република Македонија од Европската комисија и Препораките од групата на високи експерти за системските прашања за владеење на правото кои се однесуваат на следењето на комуникациите објавени пролетта 2015 ...

Итните реформи од извештајот на Прибе на шест собраниски комисии

+инфо - 08.07.2015

Шест собраниски комисии денеска и утре ќе ја разгледуваат Листата на итни реформски приоритети кои произлегуваат и препораките од извештајот на групата на ЕК што ја предводеше, поранешниот директор во Комисијата Рејнхард Прибе.

Листата на итни реформи од ЕК пред собраниската Комисија за труд и социјална политика

Канал5 - 08.07.2015

Листата на итни реформски приоритети за Република Македонија од Европската комисија и Препораките од групата на високи експерти за системските прашања за владеење на правото кои се однесуваат на следењето на комуникациите објавени пролетта 2015 ...

Итните реформи од извештајот на Прибе на собраниски комисии

МРТ - 08.07.2015

Ќе се дискутира за системските прашања за владеење на правото, кои се однесуваат на следењето на комуникациите објавени пролетта 2015 година, во делот за независни регулаторни, контролни и надзорни тела...

Итните реформи од извештајот на Прибе на собраниски комисии

Репортер - 08.07.2015

Шест собраниски комисии денеска и утре ќе ја разгледуваат Листата на итни реформски приоритети кои произлегуваат и препораките од извештајот на групата на ЕК што ја предводеше, поранешниот директор во Комисијата Рејнхард Прибе.

Итните реформски приоритети на Прибе пред пратениците

Нетпрес - 08.07.2015

Шест собраниски комисии денеска и утре ќе ја разгледуваат Листата на итни реформски приоритети кои произлегуваат и препораките од извештајот на групата на ЕК што ја предводеше, поранешниот директор во Комисијата Рејнхард Прибе .

Итните реформи од извештајот на Прибе на собраниски комисии

24 Вести - 08.07.2015

Шест собраниски комисии денеска и утре ќе ја разгледуваат листата на итни реформски приоритети и препораките од извештајот на експертската група ангажирана од европската комисија, а предводена од поранешниот директор во комисијата Рејнхард Прибе.

Извештајот на Прибе на собраниски комисии

Кирилица - 08.07.2015

Шест собраниски комисии денеска и утре ќе ја разгледуваат листата на итни реформски приоритети и препораките од извештајот на експертската група ангажирана од европската комисија, а предводена од поранешниот директор во комисијата Рејнхард Прибе.

Итните реформски приоритети на Прибе пред пратениците

Канал 77 - 08.07.2015

Шест собраниски комисии денеска и утре ќе ја разгледуваат Листата на итни реформски приоритети кои произлегуваат и препораките од извештајот на групата на ЕК што ја предводеше, поранешниот директор во Комисијата Рејнхард Прибе.

Итните реформски приоритети на Прибе пред пратениците

Точка - 08.07.2015

Шест собраниски комисии денеска и утре ќе ја разгледуваат Листата на итни реформски приоритети кои произлегуваат и препораките од извештајот на групата на ЕК што ја предводеше, поранешниот директор во Комисијата Рејнхард Прибе.

Итните реформски приоритети на Прибе пред пратениците

Телеграф - 08.07.2015

Шест собраниски комисии денеска и утре ќе ја разгледуваат Листата на итни реформски приоритети Шест собраниски комисии денеска и утре ќе ја разгледуваат Листата на итни реформски приоритети кои произлегуваат и препораките од извештајот на групата на ...

Итните реформи од извештајот на Прибе на собраниски комисии

Утрински - 08.07.2015

Шест собраниски комисии денеска и утре ќе ја разгледуваат Листата на итни реформски приоритети кои произлегуваат и препораките од извештајот на групата на ЕК што ја предводеше, поранешниот директор во Комисијата Рејнхард Прибе.

Итните реформи од извештајот на Прибе на собраниски комисии

Правдико - 08.07.2015

Шест собраниски комисии денеска и утре ќе ја разгледуваат листата на итни реформски приоритети и препораките од извештајот на експертската група ангажирана од европската комисија, а предводена од поранешниот директор во комисијата Рејнхард Прибе.

Итните реформи и препораки од Извештајот на Прибе на собраниски комисии

Академик - 08.07.2015

Закажани се седници со единствена точка на дневниот ред Разгледување на Листата на итни реформски приоритети за Република Македонија од Европската Комисија и Препораките од групата на високи експерти за системските прашања за владеење на правото кои ...