TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Првата современа фабрика за отпад во земјава ќе се гради наредната година

Опсервер - 30.06.2020

Штип, 30 јуни 2020 () – Општините од Источниот и Североисточниот плански регион имаат шанса своите дворови да ги исчистат од ѓубре по европски терк. Современиот систем за управување со отпад или како што ја нарекуваат регионалната депонија кај ...

АНАЛИЗА: Годинава 5,2 милиони евра за развој на планските региони – кои проекти треба да се реализираат ?

Бизнис Вести - 29.06.2020

Реконструкација на локални патишта, изградба на пешачки патеки, набавка на комунални возила, локален турзам – со различни проекти годинава аплицираа планските региони во земјава. Одборени се вкупно 5,2 милиони евра – средства кои општините треба да ...

Планските региони годинава ќе инвестираат 5,2 милиони евра

+инфо - 29.06.2020

Реконструкација на локални патишта, изградба на пешачки патеки, набавка на комунални возила, локален турзам – со различни проекти годинава аплицираа планските региони во земјава. Одборени се вкупно 5,2 милиони евра – средства кои општините треба да ...

Анализа: Годинава 5,2 милиони евра за развој на планските региони – кои проекти треба да се реализираат ?

Радио МОФ - 29.06.2020

Реконструкација на локални патишта, изградба на пешачки патеки, набавка на комунални возила, локален турзам – со различни проекти годинава аплицираа планските региони во земјава. Одборени се вкупно 5,2 милиони евра – средства кои општините треба да ...

АНАЛИЗА:  Годинава 5,2 милиони евра за развој на планските региони – кои проекти треба да се реализираат ?

Либертас - 29.06.2020

Реконструкација на локални патишта, изградба на пешачки патеки, набавка на комунални возила, локален турзам – со различни проекти годинава аплицираа планските региони во земјава. Одборени се вкупно 5,2 милиони евра – средства кои општините треба да ...

Првата современа фабрика за отпад во земјава ќе се гради наредната година

Независен - 30.06.2020

Општините од Источниот и Североисточниот плански регион имаат шанса своите дворови да ги исчистат од ѓубре по европски терк. Современиот систем за управување со отпад или како што ја нарекуваат регионалната депонија кај светиниколското село ...

Првата современа фабрика за отпад во земјава ќе се гради наредната година

24Инфо - 30.06.2020

Општините од Источниот и Североисточниот плански регион имаат шанса своите дворови да ги исчистат од ѓубре по европски терк. Современиот систем за управување со отпад или како што ја нарекуваат регионалната депонија кај светиниколското село ...

Првата современа фабрика за отпад во земјава ќе се гради наредната година

Бриф - 30.06.2020

Првата современа фабрика за отпад во земјава ќе се гради наредната година Општините од Источниот и Североисточниот плански регион имаат шанса своите дворови да ги исчистат од ѓубре по европски терк.

Наредната година ќе се гради првата современа фабрика за отпад во земјава

Бизнис Вести - 30.06.2020

Општините од Источниот и Североисточниот плански регион имаат шанса своите дворови да ги исчистат од ѓубре по европски терк. Современиот систем за управување со отпад или како што ја нарекуваат регионалната депонија кај светиниколското село ...

Наредната година Македонија ќе добие современа фабрика за отпад

Локално - 30.06.2020

Општините од Источниот и Североисточниот плански регион имаат шанса своите дворови да ги исчистат од ѓубре по европски терк. Современиот систем за управување со отпад или како што ја нарекуваат регионалната депонија кај светиниколското село ...

Со пари од ЕУ догодина кај Мечкуевци ќе се гради првата фабрика за отпад

МКД - 30.06.2020

Општините од Источниот и Североисточниот плански регион имаат шанса своите дворови да ги исчистат од ѓубре по европски терк. Современиот систем за управување со отпад или како што ја нарекуваат регионалната депонија кај светиниколското село ...

Првата современа фабрика за отпад во земјава ќе се гради наредната година

Кајгана - 30.06.2020

Општините од Источниот и Североисточниот плански регион имаат шанса своите дворови да ги исчистат од ѓубре по европски терк. Современиот систем за управување со отпад или како што ја нарекуваат регионалната депонија кај светиниколското село ...

Првата современа фабрика за отпад во земјава ќе се гради наредната година

Сител - 30.06.2020

Општините од Источниот и Североисточниот плански регион имаат шанса своите дворови да ги исчистат од ѓубре по европски терк. Современиот систем за управување со отпад или како што ја нарекуваат регионалната депонија кај светиниколското село ...

Првата современа фабрика за отпад во земјава ќе се гради наредната година

Frontline - 30.06.2020

На последната средба во Свети Николе, на која присуствуваа евроамбасадорот Самуел Жбогар, министрите за животна средина и финансии Насер Нуредини и Нина Ангеловска и 18 градоначалници од Источниот и од Североисточниот плански регион, министерот ...

ЧИСТЕЊЕ ЃУБРЕ ПО ЕВРОПСКИ ТЕРК: Кај Мечкуевци ќе се гради фабрика за отпад во 2021 година

Денешен - 30.06.2020

Општините од Источниот и Североисточниот плански регион имаат шанса своите дворови да ги исчистат од ѓубре по европски терк. Современиот систем за управување со отпад или како што ја нарекуваат регионалната депонија кај светиниколското село ...

Со пари од ЕУ догодина кај Мечкуевци ќе се гради првата фабрика за отпад

Скопје инфо - 30.06.2020

Општините од Источниот и Североисточниот плански регион имаат шанса своите дворови да ги исчистат од ѓубре по европски терк. Современиот систем за управување со отпад или како што ја нарекуваат регионалната депонија кај светиниколското село ...

Првата современа фабрика за отпад во земјава ќе се гради наредната година

MakPress - 30.06.2020

Општините од Источниот и Североисточниот плански регион имаат шанса своите дворови да ги исчистат од ѓубре по европски терк. Современиот систем за управување со отпад или како што ја нарекуваат регионалната депонија кај светиниколското село ...