TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Зимски соништа“ в четврток во Филхармонија

Република - 25.10.2021

Оркестарот на Филхармонија овој четврток во 20 часот ќе го одржи концертот насловен „Зимски соништа“. Како солист ќе настапи виолистот Тимоти Ридаут од Велика Британија, диригент е Конрад ван Алфен од Холандија, а на програмата се Концертот за виола ...

Филхармонија со концерт „Зимски соништа“ со виолист од Англија и диригент од Холандија

Независен - 25.10.2021

Оркестарот на Филхармонија в четврток во 20 часот ќе го одржи концертот насловен „Зимски соништа“. Како солист ќе настапи виолистот Тимоти Ридаут од Велика Британија, диригент е Конрад ван Алфен од Холандија, а на програмата се Концерт от за виола ...

Концерт „Зимски соништа“ во Филхармонија

Курир - 25.10.2021

Оркестарот на Филхармонија овој четврток во 20 часот ќе го одржи концертот насловен „Зимски соништа“. Како солист ќе настапи виолистот Тимоти Ридаут од Велика Британија, диригент е Конрад ван Алфен од Холандија, а на програмата се Концертот за виола ...

Концерт „Зимски соништа“ во Филхармонија

Нетпрес - 25.10.2021

Оркестарот на Филхармонија овој четврток во 20 часот ќе го одржи концертот насловен „Зимски соништа“. Како солист ќе настапи виолистот Тимоти Ридаут од Велика Британија, диригент е Конрад ван Алфен од Холандија, а на програмата се Концертот за виола ...

„Зимски соништа“ во Филхармонија

Екран - 25.10.2021

Оркестарот на Филхармонија овој четврток во 20 часот ќе го одржи концертот насловен „Зимски соништа”. Како солист ќе настапи виолистот Тимоти Ридаут од Велика Британија, диригент е Конрад ван Алфен од Холандија, а на програмата се Концерт от за ...

„Зимски соништа“ во Филхармонија

MTM - 25.10.2021

Оркестарот на Филхармонија овој четврток во 20 часот ќе го одржи концертот насловен „Зимски соништа“. Како солист ќе настапи виолистот Тимоти Ридаут од Велика Британија, диригент е Конрад ван Алфен од Холандија, а на програмата се Концертот за виола ...

Филхармонија со концерт насловен „Зимски соништа“

Вечер Прес - 25.10.2021

Оркестарот на Филхармонија овој четврток во 20 часот ќе го одржи концертот насловен „Зимски соништа“. Како солист ќе настапи виолистот Тимоти Ридаут од Велика Британија, диригент е Конрад ван Алфен од Холандија, а на програмата се Концертот за виола ...

Концерт на Филхармонија со виолинистот Тимоти Ридаут и диригентот Конрад ван Алфен

Н.Македонија - 25.10.2021

Оркестарот на Филхармонија в четврток во 20 часот ќе го одржи концертот насловен „Зимски соништа“. Како солист ќе настапи виолистот Тимоти Ридаут од Велика Британија, диригент е Конрад ван Алфен од Холандија, а на програмата се Концертот за виола во ...

По повод Светскиот ден на операта вечерва концерт на солистите на Националната опера и балет

МКД - 25.10.2021

По повод Светскиот ден на операта вечер со почеток во 20 часот во Националната опера и балет, ќе се одржи концерт на солистите на Националната опера и балет. На концертот ќе настапат солистите Марјан Јованоски (баритон) и Владимир Саздовски (бас).

Концерт на солистите на Националната опера и балет

Независен - 25.10.2021

По повод Светскиот ден на операта вечер со почеток во 20 часот во Националната опера и балет, ќе се одржи концерт на солистите на Националната опера и балет. На концертот ќе настапат солистите Марјан Јованоски (баритон) и Владимир Саздовски (бас).

Концерт на солистите на Националната опера и балет

Курир - 25.10.2021

По повод Светскиот ден на операта вечер со почеток во 20 часот во Националната опера и балет, ќе се одржи концерт на солистите на Националната опера и балет. На концертот ќе настапат солистите Марјан Јованоски (баритон) и Владимир Саздовски (бас).

По повод Светскиот ден на операта, концерт на солистите на Националната опера и балет

Република - 25.10.2021

По повод Светскиот ден на операта вечер со почеток во 20 часот во Националната опера и балет, ќе се одржи концерт на солистите на Националната опера и балет. На концертот ќе настапат солистите Марјан Јованоски (баритон) и Владимир Саздовски (бас).

Концерт на солистите на Националната опера и балет

MakPress - 25.10.2021

По повод Светскиот ден на операта вечер со почеток во 20 часот во Националната опера и балет, ќе се одржи концерт на солистите на Националната опера и балет. На концертот ќе настапат солистите Марјан Јованоски (баритон) и Владимир Саздовски (бас).

Концерт на солистите на Националната опера и балет

Вечер Прес - 25.10.2021

По повод Светскиот ден на операта вечерва со почеток во 20 часот во Националната опера и балет, ќе се одржи концерт на солистите на Националната опера и балет. На концертот ќе настапат солистите Марјан Јованоски (баритон) и Владимир Саздовски (бас), ...