TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Атрактивната Лисица“ со Македонската филхармонија во Скопје

+инфо - 16.04.2018

Ја опишуваат како првата „Јутјуб“ ѕвезда на класичната музика и првиот класичен уметник кој својот успех на интернет го претвори во глобална концертна кариера во светот. На подиумот на Македонската филхармонија, во четврток (19 април) во 20 часот, ...

Валентина Лисица, Јутјуб ѕвездата на класичната музика, со концерт во Филхармонија

Радио МОФ - 16.04.2018

На подиумот на Македонската филхармонија, овој четврток (19 април) во 20 часот, ќе застане украинско-американската пијанистка Валентина Лисица , која се опишува како првата Јутјуб ѕвезда на класичната музика.

(ФОТО) Интервју:Дино Имери и Дијана Имери Илкоска:Љубовта кон музиката и уметноста како инспирација и радост кон ...

Екран - 16.04.2018

Во недела, 22. април, во Македонската филхармонија, пред Дино Имери и Дијана Имери Илкоска е нов предизвик – концерт за маестро Саша Николовски-Ѓумар. Но, секој од нив има свои обврски но и привилегии … Дијана Имери Илкоска е една од ...

„Атрактивната Лисица“ со славната пијанистка Валентина Лисица и Македонската филхармонија

Женски магазин - 16.04.2018

На подиумот на Македонската филхармонија, овој четврток (19 април) во 20 часот, ќе застане една од најпознатите пијанистки на класичната музика денес, импресивната Валентина Лисица од Украина/САД.

„Атрактивната Лисица“ со славната пијанистка Валентина Лисица и Македонската филхармонија

Република - 16.04.2018

На подиумот на Македонската филхармонија, овој четврток (19 април) во 20 часот, ќе застане една од најпознатите пијанистки на класичната музика денес, импресивната од Украина/САД. Славната пијанистка Валентина Лисица, која што ја опишуваат како ...

„Атрактивната Лисица“ со славната пијанистка Валентина Лисица и Македонската филхармонија

А1 On - 16.04.2018

На подиумот на Македонската филхармонија, овој четврток (19 април) во 20 часот, ќе застане една од најпознатите пијанистки на класичната музика денес, импресивната Валентина Лисица од Украина/САД.

„Атрактивната Лисица“ со славната пијанистка Валентина Лисица и Македонската филхармонија

Екран - 16.04.2018

На подиумот на Македонската филхармонија, овој четврток (19 април) во 20 часот, ќе застане една од најпознатите пијанистки на класичната музика денес, импресивната Валентина Лисица од Украина/САД.

„Атрактивната Лисица“ со славната пијанистка Валентина Лисица и Македонската филхармонија

Слободен Печат - 16.04.2018

На подиумот на Македонската филхармонија, овој четврток (19 април) во 20 часот, ќе застане една од најпознатите пијанистки на класичната музика денес, импресивната Валентина Лисица од Украина/САД.

Доаѓа славната пијанистка Валентина Лисица

Н.Македонија - 17.04.2018

На подиумот на Македонската филхармонија, овој четврток (19 април), во 20 часот, ќе застане една од најпознатите пијанистки на класичната музика денес, импресивната Валентина Лисица од Украина/САД.