TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

НАСА во февруари ќе ја реализира првата мисија за враќање на Месечината

Иновативност - 25.10.2021

Американската вселенска агенција НАСА објави дека за фрвруари 2022 година планира полетување на својата мисија Artemis 1, со која се означува почетокот на американската програма за враќање на Месечината.

НАСА планира прва повратничка мисија на Месечината

Кумановски м. - 25.10.2021

Американската вселенска агенција НАСА објави дека планира да ја лансира својата мисија Artemis One во февруари 2022 година, што го означува почетокот на американската програма за враќање на Месечината.

НАСА ја планира во февруари првата мисија од програмата за враќање на Месечината

Канал5 - 23.10.2021

Американската вселенска агенција НАСА соопшти дека планира да ја започне својата мисија „Артемида еден" во февруари. Тоа го означува почетокот на американската програма за враќање на мисии на Месечината.

НАСА ја планира во февруари првата мисија од програмата за враќање на Месечината

OhridNews - 23.10.2021

Американската вселенска агенција НАСА соопшти дека планира да ја започне својата мисија „Артемида еден“ во февруари. Тоа го означува почетокот на американската програма за враќање на мисии на Месечината.

НАСА ја планира во февруари првата мисија од програмата за враќање на Месечината

Вечер Прес - 23.10.2021

Американската вселенска агенција НАСА соопшти дека планира да ја започне својата мисија „Артемида еден“ во февруари. Тоа го означува почетокот на американската програма за враќање на мисии на Месечината.