TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Мајкрософт“ предупредува: Не користете го „Интернет експлорер“, опасно е

Факултети - 12.02.2019

Верувале или не, сѐ уште постојат луѓе што го користат „Интернет експлорер“. Но, „Мајкрософт“ вели дека тоа не баш добра идеја. Всушност, ги советува да престанат да го користат затоа што стана опасен.

„Мајкрософт“ предупредува: Не користете го „Интернет експлорер“, опасно е

Курир - 12.02.2019

Верувале или не, сѐ уште постојат луѓе што го користат „Интернет експлорер“. Но, „Мајкрософт“ вели дека тоа не баш добра идеја. Всушност, ги советува да престанат да го користат затоа што стана опасен.