TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Британија привремено ја национализира железничката линија Лондон – Единбург

А1 On - 16.05.2018

Британската Влада денеска најави дека одново ќе ја национализира железничката линија од Лондон до Единбург. Најголем дел од железничките линии во Британија беа приватизирани во 1990-ите години, а линијата меѓу престолнините на Англија и Шкотска ја ...

Британија привремено ја национализира железничката линија Лондон – Единбург

+инфо - 16.05.2018

Британската Влада денеска најави дека одново ќе ја национализира железничката линија од Лондон до Единбург. Најголем дел од железничките линии во Британија беа приватизирани во 1990-ите години, а линијата меѓу престолнините на Англија и Шкотска ја ...

Британија привремено ја национализира железничката линија Лондон – Единбург

Локално - 16.05.2018

Британската Влада денеска најави дека одново ќе ја национализира железничката линија од Лондон до Единбург. Најголем дел од железничките линии во Британија беа приватизирани во 1990-ите години, а линијата меѓу престолнините на Англија и Шкотска ја ...

Британија привремено ја национализира железничката линија Лондон – Единбург

Либертас - 16.05.2018

Британската Влада денеска најави дека одново ќе ја национализира железничката линија од Лондон до Единбург. Најголем дел од железничките линии во Британија беа приватизирани во 1990-ите години, а линијата меѓу престолнините на Англија и Шкотска ја ...