TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Вардар доби портокалова боја (ВИДЕО)

Слободен Печат - 22.09.2019

Објавено кусо видео во кое се гледа дека водата на Вардар има необична боја. На социјалните мрежи е објавено кусо видео направено денеска кај Јурумлери во кое се гледа дека водата на реката Вардар има необична боја, односно обоена е ...

Вардар пожолте

Република - 22.09.2019

На фејсбук денеска кружи кусо видео во кое се гледа дека реката Вардар има необична, жолта боја. Видеото е направено денеска кај населбата Јурумлери. ...

Вардар пожолте кај Јурумлери(видео)

AKO - 22.09.2019

На социјалните мрежи е објавено кусо видео направено денеска кај Јурумлери. Вардар е во оваа боја: Снимката може да ја видат и Инспекторат на Град Скопје и градоначалникот Шилегов, од кого луѓе бараат одговор што се случило со реката Вардар на овој ...