TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Силна осуда од Париз за руската анексија на украински региони

Опсервер - 30.09.2022

– Францускиот претседател Емануел Макрон „силно ја осудува“ анексијата од Русија на четири региони во Украина, нарекувајќи го потегот „нелегален“, соопшти неговиот кабинет. „Ова е сериозно кршење на меѓународното право и на суверенитетот на ...

Силна осуда од Париз за руската анексија на украински региони

Сител - 30.09.2022

Францускиот претседател Емануел Макрон „силно ја осудува“ анексијата од Русија на четири региони во Украина, нарекувајќи го потегот „нелегален“, соопшти неговиот кабинет. „Ова е сериозно кршење на меѓународното право и на суверенитетот на Украина“, ...

Силна осуда од Париз за руската анексија на украински региони

Курир - 30.09.2022

Францускиот претседател Емануел Макрон „силно ја осудува“ анексијата од Русија на четири региони во Украина, нарекувајќи го потегот „нелегален“, соопшти неговиот кабинет. „Ова е сериозно кршење на меѓународното право и на суверенитетот на Украина“, ...

Силна осуда од Париз за руската анексија на украински региони

Република - 30.09.2022

Францускиот претседател Емануел Макрон „силно ја осудува“ анексијата од Русија на четири региони во Украина, нарекувајќи го потегот „нелегален“, соопшти неговиот кабинет. Ова е сериозно кршење на меѓународното право и на суверенитетот на Украина, ...

Макрон: Ова е сериозно кршење на меѓународното право

Фокус - 30.09.2022

Францускиот претседател Емануел Макрон „силно ја осудува“ анексијата од Русија на четири региони во Украина, нарекувајќи го потегот „нелегален“, соопшти неговиот кабинет. „Ова е сериозно кршење на меѓународното право и на суверенитетот на Украина“, ...

Силна осуда од Париз за руската анексија на украински региони

Lider - 30.09.2022

Францускиот претседател Емануел Макрон „силно ја осудува“ анексијата од Русија на четири региони во Украина, нарекувајќи го потегот „нелегален“, соопшти неговиот кабинет. „Ова е сериозно кршење на меѓународното право и на суверенитетот на Украина“, ...

Силна осуда од Париз за руската анексија на украински региони

Во Центар - 30.09.2022

Францускиот претседател Емануел Макрон „силно ја осудува“ анексијата од Русија на четири региони во Украина, нарекувајќи го потегот „нелегален“, соопшти неговиот кабинет. „Ова е сериозно кршење на меѓународното право и на суверенитетот на Украина“, ...

Силна осуда од Париз за руската анексија на украински региони

MakPress - 01.10.2022

Францускиот претседател Емануел Макрон „силно ја осудува“ анексијата од Русија на четири региони во Украина, нарекувајќи го потегот „нелегален“, соопшти неговиот кабинет. „Ова е сериозно кршење на меѓународното право и на суверенитетот на Украина“, ...