TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Освежениот Stonic пристигна во салонот на Kia Motors Macedonia

CARClub - 17.10.2020

Само неколку месеци по официјалната презентација, освежениот Stonic пристигна во салонот на Kia Motors Macedonia. Stonic дебитираше во 2017 година, а од неговото претставување до денес има голем успех за брендот во Европ – во 2019 година, тој беше ...

Пристигна освежениот Kia Stonic во Македонија – повеќе опрема, повеќе бои и простор за прилагодување

24auto - 17.10.2020

На нашиот пазар, моделската 2021 година ќе биде понудена во три нивоа на опременост во комбинација со два бензински агрегата. По само неколку месеци од неговата официјална презентација, моделот Stonic пристигна во салонот на Kia Motors Macedonia.

Освежениот Stonic веќе достапен за македонските купувачи

Додај Гас - 17.10.2020

Само неколку месеци по официјалната презентација, новиот Stonic е веќе присутен во салонот на Kia Motors Macedonia Kia Stonic на европскиот пазар беше претставен во 2017 година и од тогаш до денес носи голем успех за брендот на стариот континент, ...