TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

На КРИК 05 – предавање на Славчо Димитров

Екран - 16.09.2020

Почетокот на вториот дел на КРИК – фестивал за критичка култура, вчера вечер во МСУ, помина во знакот на дискусијата за креативната слобода, потеклото и ранливоста на идентитетите. „Оваа година е петтото издание на КРИК и многу ни е важно бидејќи ја ...

Почнува вториот дел на КРИК 05 – фестивал за критичка култура

Окно - 14.09.2020

Од утре, 15 септември до 18 септември во Музејот на современа уметност – Скопје ќе се одржи вториот дел на КРИК 05 – фестивал за критичка култура во организација на Контрапункт . Темата на фестивалот е „Конечноста и кршливото општество – ...

Почнува вториот дел на КРИК 05 – фестивал за критичка култура

Либертас - 14.09.2020

Во Музејот на современа уметност – Скопје од утре почнува вториот дел на КРИК 05 – Фестивал за критичка култура во организација на Контрапункт, а ќе се одвива до 18 септември. Темата на Фестивалот е „Конечноста и кршливото општество – социјализам, ...

Почнува вториот дел на КРИК 05 – фестивал за критичка култура

Екран - 14.09.2020

Од утре, 15 септември до 18 септември во Музејот на современа уметност – Скопје ќе се одржи вториот дел на КРИК 05 – фестивал за критичка култура во организација на Контрапункт . Темата на фестивалот е „Конечноста и кршливото општество – ...

Во МСУ: Почнува вториот дел на КРИК 05 – фестивал за критичка култура

Вечер Прес - 14.09.2020

Во Музејот на современа уметност – Скопје од утре почнува вториот дел на КРИК 05 – Фестивал за критичка култура во организација на Контрапункт, а ќе се одвива до 18 септември. Темата на Фестивалот е „Конечноста и кршливото општество – социјализам, ...

Почнува вториот дел на КРИК 05 – фестивал за критичка култура

MakPress - 14.09.2020

Во Музејот на современа уметност – Скопје од утре почнува вториот дел на КРИК 05 – Фестивал за критичка култура во организација на Контрапункт, а ќе се одвива до 18 септември. Темата на Фестивалот е „Конечноста и кршливото општество – социјализам, ...

Почна вториот дел на КРИК – Фестивалот за критичка култура

Либертас - 16.09.2020

Почетокот на вториот дел на КРИК – Фестивал за критичка култура, синоќа во МСУ, помина во знакот на дискусијата за креативната слобода, потеклото и ранливоста на идентитетите. – Оваа година е петтото издание на КРИК и многу ни е важно бидејќи ја ...

Почна вториот дел на КРИК – Фестивалот за критичка култура

Опсервер - 16.09.2020

Скопје, 16 септември 2020 () – Почетокот на вториот дел на КРИК – Фестивал за критичка култура, синоќа во МСУ, помина во знакот на дискусијата за креативната слобода, потеклото и ранливоста на идентитетите.

Почна вториот дел на КРИК – Фестивалот за критичка култура

Frontline - 16.09.2020

Почетокот на вториот дел на КРИК – Фестивал за критичка култура, синоќа во МСУ, помина во знакот на дискусијата за креативната слобода, потеклото и ранливоста на идентитетите. – Оваа година е петтото издание на КРИК и многу ни е важно бидејќи ја ...

Почнува вториот дел на КРИК 05 – фестивал за критичка култура

А1 On - 14.09.2020

Во Музејот на современа уметност – Скопје од утре почнува вториот дел на КРИК 05 – Фестивал за критичка култура во организација на Контрапункт, а ќе се одвива до 18 септември. Темата на Фестивалот е „Конечноста и кршливото општество – социјализам, ...