TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Зошто не треба да се фрла кората од портокал?

Кајгана - 25.10.2021

Есента е вистинско време за консумирање цитрусни овошја, а портокалите дефинитивно се на врвот на листата. Кората од портокалот кој го јадеме секогаш ја фрламе како непотребен отпад, но и таа знае да биде корисна.

Зошто не треба да се фрла кората од портокал?

Пулс24 - 25.10.2021

Есента е вистинско време за консумирање цитрусни овошја, а портокалите дефинитивно се на врвот на листата. Кората од портокалот кој го јадеме секогаш ја фрламе како непотребен отпад, но и таа знае да биде корисна.

Никако не ја фрлајте: Неколку начини како да ја искористите кората од портокалот

Скопје24 - 25.10.2021

Есента е вистинско време за консумирање цитрусни овошја, а портокалите дефинитивно се на врвот на листата. Кората од портокалот кој го јадеме секогаш ја фрламе како непотребен отпад, но и таа знае да биде корисна.

Не ја фрлајте кората од портокалот, еве за што може да ви помогне

Курир - 25.10.2021

Есента е вистинско време за консумирање цитрусни овошја, а портокалите дефинитивно се на врвот на листата. Кората од портокалот кој го јадеме секогаш ја фрламе како непотребен отпад, но и таа знае да биде корисна.

Не ја фрлајте кората од портокалот, еве за што може да ви помогне

Zoom - 25.10.2021

Есента е вистинско време за консумирање цитрусни овошја, а портокалите дефинитивно се на врвот на листата. Кората од портокалот кој го јадеме секогаш ја фрламе како непотребен отпад, но и таа знае да биде корисна.

Не ја фрлајте кората од портокалот - може да ви помогне за ова

Press24 - 25.10.2021

Есента е вистинско време за консумирање цитрусни овошја, а портокалите дефинитивно се на врвот на листата. Кората од портокалот кој го јадеме секогаш ја фрламе како непотребен отпад, но и таа знае да биде корисна.