TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Судот го прифати обвинението за соработниците на Палевски, на таткото на ликвидираната 14-годишна Вања ќе му се суди за ...

Телма - 08.07.2024

-Советот за оценка на обвинителен акт со КООА 83/24 против обвинетите : В.М., Б.В. и В.К. обвинети за по две кривични дела Убиство од чл. 123 ст.2 т.1 и т.7 в.в. со чл. 22 од КЗ и чл. 123 ст. 2 т.1 и т.4 в.в со чл.

Наскоро ќе стартува судењето за убиството на Вања и Панче

Фокус - 08.07.2024

Наскоро ќе почне судењето за убиството на 14-годишната Вања Ѓорчевска и 74-годишниот Панче Жежовски, бидејќи Кривичниот суд позитивно го оцени обвинението кое скопското обвинителство го поднесе пред еден месец.

Кривичен: Приговорите на обвинетите за убиството на Вања и Панче се одбиени, на таткото на девојчето ќе му се суди за ...

Макфакс - 08.07.2024

Советот за оценка на обвинителен акт со КООА 83/24 против обвинетите: В. М., Б. В. и В. К., обвинети за по две кривични дела убиство од чл. 123 ст.2 т.1 и т.7 в.в. со чл. 22 од КЗ и чл. 123 ст. 2 т.1 и т.4 в.в со чл.

Кривичен: Приговорите на обвинетите за убиството на Вања и Панче се одбиваат како неосновани

Опсервер - 08.07.2024

Советот за оценка на обвинителен акт со КООА 83/24 против обвинетите: В.М., Б.В. и В.К. обвинети за по две кривични дела Убиство од чл. 123 ст.2 т.1 и т.7 в.в. со чл. 22 од КЗ и чл. 123 ст. 2 т.1 и т.4 в.в со чл.

Одбиени приговорите – на таткото на убиената Вања ќе му се суди за грабнување на ќерката

Локално - 08.07.2024

Советот за оценка на обвинителен акт со КООА 83/24 донесе решение против обвинетите : В.М., Б.В. и В.К. обвинети за по две кривични дела Убиство од чл. 123 ст.2 т.1 и т.7 в.в. со чл. 22 од КЗ и чл. 123 ст. 2 т.1 и т.4 в.в со чл.

Одбиени приговорите: На таткото на убиената Вања ќе му се суди за грабнување на ќерката

Курир - 08.07.2024

Наскоро ќе почне судењето за убиството на 14-годишната Вања Ѓорчевска и 74-годишниот Панче Жежовски. На обвинителна клупа ќе седнат Боре Видевски, Велибор Манев и Влатко Кешишев, како и таткото на Вања, Александар Ѓорчевски.

Кривичен: Приговорите на обвинетите за убиството на Вања и Панче се одбиени, на таткото на девојчето ќе му се суди за ...

Скопје инфо - 08.07.2024

Советот за оценка на обвинителен акт со КООА 83/24 против обвинетите: В. М., Б. В. и В. К., обвинети за по две кривични дела убиство од чл. 123 ст.2 т.1 и т.7 в.в. со чл. 22 од КЗ и чл. 123 ст. 2 т.1 и т.4 в.в со чл.

Одбиени приговорите: На таткото на убиената Вања ќе му се суди за грабнување на ќерката

24Инфо - 08.07.2024

Наскоро ќе почне судењето за убиството на 14-годишната Вања Ѓорчевска и 74-годишниот Панче Жежовски. На обвинителна клупа ќе седнат Боре Видевски, Велибор Манев и Влатко Кешишев, како и таткото на Вања, Александар Ѓорчевски.