TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Царинарници запленија 113 килограми режан тутун и 415 кутии цигари, во Тетово инцидент

МКД - 21.02.2020

Царинската управа во соработка со Државниот пазарен инспекторат (ДПИ) денеска спроведоа две акции против нелегална продажба на цигари, режан тутун и други тутунски производи. Двете акции паралелно се спроведоа во Скопје и Тетово.

Цариници нападнати за време на акција во Тетово

360 степени - 21.02.2020

Вработени во Царинската управа биле нападнати од група граѓани во Тетово за време на акција против нелегална продажба на цигари, режан тутун и други тутунски производи. Акцијата била во координација со Државниот пазарен инспекторат, а освен во ...

Запленети 113 килограми тутун и 415 кутии цигари во Скопје и Тетово

Макфакс - 21.02.2020

Царинската управа во соработка со Државниот пазарен инспекторат денеска во две акции во Скопје и Тетово запленија 113 килограми тутун и 415 кутии цигари. Од Царинска управа информираат дека службените лица при вршење на претресот во Тетово биле ...

Царинската управа заплени 113 килограми тутун и 415 кутии цигари

А1 On - 21.02.2020

Во соработка со Државниот пазарен инспекторат, Царинската управа на Република С. Македонија во текот на денешниот ден спроведоа две акции против нелегална продажба на цигари, режан тутун и други тутунски производи.

Во Тетово одземени 489 килограми тутун и 415 кутии цигари од нелегални продавачи

Сител - 21.02.2020

Во заедничка акција на Државен пазарен инспекторат (ДПИ) и Царинска управа кај зелениот пазар во Тетово претпладнево се одземени режан тутун и цигари кои нелегално се продавале. При акција иснпекторите на двете институциите биле физички попречувани ...

Тетово: Од нелегални продавачи одземени 489 килограми тутун и 415 кутии цигари

Слободен Печат - 21.02.2020

Во заедничка акција на Државен пазарен инспекторат (ДПИ) и Царинска управа кај зелениот пазар во Тетово претпладнево се одземени режан тутун и цигари кои нелегално се продавале. При акција иснпекторите на двете институциите биле физички попречувани ...

Во Тетово одземени 489 килограми тутун и 415 кутии цигари од нелегални продавачи

Канал5 - 21.02.2020

Во заедничка акција на Државен пазарен инспекторат (ДПИ) и Царинска управа кај зелениот пазар во Тетово претпладнево се одземени режан тутун и цигари кои нелегално се продавале. При акција иснпекторите на двете институциите биле физички попречувани ...

Во Тетово одземени 489 килограми тутун и 415 кутии цигари од нелегални продавачи

4NEWS - 21.02.2020

Во заедничка акција на Државен пазарен инспекторат (ДПИ) и Царинска управа кај зелениот пазар во Тетово претпладнево се одземени режан тутун и цигари кои нелегално се продавале. При акција иснпекторите на двете институциите биле физички попречувани ...

Запленети 113 килограми режан тутун и 415 кутии цигари

ТВ21 - 21.02.2020

Царинската управа на Република Северна Македонија во соработка со Државниот Пазарен Инспекторат, во текот на денешниот ден спроведоа две акции против нелегална продажба на цигари, режан тутун и други тутунски производи.

Нападнати цариници за време на акција во Тетово, запленети 113 килограми режан тутун и 415 кутии цигари

+инфо - 21.02.2020

Царинската управа на Република Северна Македонија во соработка со Државниот пазарен инспекторат, денеска спроведоа две акции во Скопје и во Тетово, против нелегална продажба на цигари, режан тутун и други тутунски производи.

Нападнати службениците кои ја вршеле заплената на тутун и цигари во Тетово

Слободен Печат - 21.02.2020

Царинската управа на Република Северна Македонија во соработка со Државниот пазарен инспекторат, денеска спроведоа две акции во Скопје и во Тетово, против нелегална продажба на цигари, режан тутун и други тутунски производи.

Нападнати цариници при заплена на 113 килограми тутун и 415 кутии цигари во Скопје и Тетово

24Инфо - 21.02.2020

Царинската управа во соработка со Државниот пазарен инспекторат, денеска во две акции во Скопје и Тетово заплени 113 килограми тутун и 415 кутии цигари. Од Царинската управа информираат дека службените лица при вршење на претресот во Тетово биле ...

Толпа нападна цариници при заплена на цигари и тутун во Тетово

еМагазин - 21.02.2020

Царинската управа во соработка со Државниот пазарен инспекторат, денеска спроведоа две акции во Скопје и во Тетово, против нелегална продажба на цигари, режан тутун и други тутунски производи.

Нападнати цариници за време на акција во Тетово

Press24 - 21.02.2020

Царинската управа на Република Македонија во соработка со Државниот пазарен инспекторат, денеска спроведоа две акции во Скопје и во Тетово, против нелегална продажба на цигари, режан тутун и други тутунски производи.

Запленети 113 килограми режан тутун и 415 кутии цигари

Точка - 21.02.2020

Царинската управа на Република Северна Македонија во соработка со Државниот Пазарен Инспекторат, во текот на денешниот ден спроведоа две акции против нелегална продажба на цигари, режан тутун и други тутунски производи.

Запленети 113 килограми режан тутун и 415 кутии цигари

Фокус - 21.02.2020

Царинската управа на Република Македонија во соработка со Државниот Пазарен Инспекторат, во текот на денешниот ден спроведоа две акции против нелегална продажба на цигари, режан тутун и други тутунски производи.

Нападнати цариници за време на акција во Тетово, запленети 113 килограми режан тутун и 415 кутии цигари

Либертас - 21.02.2020

Царинската управа на Република Северна Македонија во соработка со Државниот пазарен инспекторат, денеска спроведоа две акции во Скопје и во Тетово, против нелегална продажба на цигари, режан тутун и други тутунски производи.

Нападнати цариници за време на акција во Тетово, запленети 113 килограми режан тутун и 415 кутии цигари

Локално - 21.02.2020

Царинската управа на Република Северна Македонија во соработка со Државниот пазарен инспекторат, денеска спроведоа две акции во Скопје и во Тетово, против нелегална продажба на цигари, режан тутун и други тутунски производи.

Нападнати цариници за време на акција во Тетово, запленети 113 килограми режан тутун и 415 кутии цигари

Frontline - 21.02.2020

Целта на акцијата, соопштија од Царинската управа, била контрола и заплена на производи кои нелегално се продаваат и претставуваат акцизни добра. Царинската управа на Република Северна Македонија во соработка со Државниот пазарен инспекторат, ...

Нападнати цариници за време на акција во Тетово, запленети 113 килограми режан тутун и 415 кутии цигари

Канал5 - 21.02.2020

Царинската управа на Република Македонија во соработка со Државниот пазарен инспекторат, денеска спроведоа две акции во Скопје и во Тетово, против нелегална продажба на цигари, режан тутун и други тутунски производи.

Шверцери на тутун и цигари во Тетово брутално нападнаа инспектори

AKO - 21.02.2020

Царинската управа на Република Северна Македонија во соработка со Државниот Пазарен Инспекторат, во текот на денешниот ден спроведоа две акции против нелегална продажба на цигари, режан тутун и други тутунски производи.

Нападнати царинари за време на акција во Тетово

iPortal - 21.02.2020

Царинската управа на Република Северна Македонија во соработка со Државниот пазарен инспекторат, денеска спроведоа две акции во Скопје и во Тетово, против нелегална продажба на цигари, режан тутун и други тутунски производи.

Шверцери на тутун и цигари во Тетово брутално нападнаа инспектори

Република - 21.02.2020

Царинската управа на Република Северна Македонија во соработка со Државниот Пазарен Инспекторат, во текот на денешниот ден спроведоа две акции против нелегална продажба на цигари, режан тутун и други тутунски производи.

Нападнати цариници за време на акција во Тетово, запленети 113 килограми режан тутун и 415 кутии цигари

Опсервер - 21.02.2020

Царинската управа на Република Северна Македонија во соработка со Државниот пазарен инспекторат, денеска спроведоа две акции во Скопје и во Тетово, против нелегална продажба на цигари, режан тутун и други тутунски производи.

Нападнати цариници за време на акција во Тетово, запленети 113 килограми режан тутун

Нетпрес - 21.02.2020

Царинската управа на Република Северна Македонија во соработка со Државниот пазарен инспекторат, денеска спроведоа две акции во Скопје и во Тетово, против нелегална продажба на цигари, режан тутун и други тутунски производи.

Запленети 113 килограми тутун и 415 кутии цигари во Скопје и Тетово

Centar - 21.02.2020

Царинската управа во соработка со Државниот пазарен инспекторат, денеска во две акции во Скопје и Тетово заплени 113 килограми тутун и 415 кутии цигари. Од Царинската управа информираат дека службените лица при вршење на претресот во Тетово биле ...

Акција во Тетово, конфискуван режан тутун и цигари

MakPress - 21.02.2020

Во заедничка акција на Државен пазарен инспекторат (ДПИ) и Царинска управа кај зелениот пазар во Тетово претпладнево се одземени режан тутун и цигари кои нелегално се продавале. При акција иснпекторите на двете институциите биле физички попречувани ...

Нападнати цариници во Тетово кои конфискувале тутун и цигари, дел од робата продавачите си ја вратиле

MakPress - 21.02.2020

Царинската управа на Република Македонија во соработка со Државниот пазарен инспекторат, денеска спроведоа две акции во Скопје и во Тетово, против нелегална продажба на цигари, режан тутун и други тутунски производи.

НАПАДНАТИ ЦАРИНИЦИ И ПАЗАРНИ ИНСПЕКТОРИ ВО ТЕТОВО - голема акција за цигари и режан тутун

Фактор - 22.02.2020

Царински и пазарни инспектори биле нападнати при претрес во Тетово, во кој ловеле нелегална продажба на цигари и режан тутун. Царинската управа, во соработка со Државниот Пазарен Инспекторат, вчера спровеле две акции против нелегална продажба на ...

Запленети 113 килограми тутун и 415 кутии цигари во Скопје и Тетово

Скопје1 - 22.02.2020

Царинската управа на Република Северна Македонија во соработка со Државниот Пазарен Инспекторат, во текот на денешниот ден спроведоа две акции против нелегална продажба на цигари, режан тутун и други тутунски производи.