TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Кога брзите рефлекси ќе ти сочуваат жива глава (ВИДЕО)

Кумановски м. - 14.01.2020

Преминувањето на кривите и тесни планински патишта е секогаш ризично, затоа е потребна голема будност и понекогаш брзи рефлекси. Благодарение на нив мотоциклист од Кина е жив и добро по она што можеше да му се случи на патот. loading...

Видео кое ќе ви го запре здивот: Брзите рефлекси му го спасија животот

Курир - 14.01.2020

Преминувањето на кривите и тесни планински патишта е секогаш ризично, затоа е потребна голема будност и понекогаш брзи рефлекси. Благодарение на нив, мотоциклист од Кина е жив и добро по она што можеше да му се случи на патот.

Видео кое ќе ви го запре здивот: Брзите рефлекси му го спасија животот

Пулс24 - 15.01.2020

Преминувањето на кривите и тесни планински патишта е секогаш ризично, затоа е потребна голема будност и понекогаш брзи рефлекси. Благодарение на нив, мотоциклист од Кина е жив и добро по она што можеше да му се случи на патот.