TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Никола Попоски на мини митинзи во Тетово

Нова ТВ - 09.04.2014

Никола Попоски, носителот на кандидатската листа за пратеници на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата „За подобра Македонија“ за ИЕ6, денес ја заврши својата посета на градот Тетово со одржани два мини-митинзи ...

Попоски на мини митинзи во Тетово

Курир - 09.04.2014

Никола Попоски, носителот на кандидатската листа за пратеници на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата "За подобра Македонија" за ИЕ6, денес ја заврши својата посета на градот Тетово со одржани два мини-митинзи ...

Попоски: ВМРО-ДПМНЕ го поддржува спортот и младите

Сител - 09.04.2014

Носителот на пратеничката листа на ВМРО-ДПМНЕ во Шестата изборна единица, Никола Попоски денеска во Тетово се сретна со Здружението на пензионери, ја посети Шарената џамија, а оствари средби и со ...

ФОТО: Попоски на средби со граѓаните на Тетово

Курир - 09.04.2014

Денешните активности на носителот на листата на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата “За подобра Македонија” во изборната единица 6, Никола Попоски, продолжија во градот Тетово каде што оствари средба со ...

ФОТО: Попоски на средба со млади спортисти во Тетово

Курир - 09.04.2014

Во рамките на својата посета на Тетово, носителот на кандидатската листа на ВМРО-ДПМНЕ за ИЕ6, Никола Попоски, оствари средба со навивачката група "Војводи", а веднаш потоа и со спортистите и ...

Попоски на мини митинзи во Тетово

Вистина.мк - 09.04.2014

Никола Попоски, носителот на кандидатската листа за пратеници на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата “За подобра Македонија” за ИЕ6, денес ја заврши својата посета на градот Тетово со одржани два мини-митинзи ...

ЈАНКУЛОВСКА: Голем интерес за програмата на ВМРО-ДПМНЕ

Телеграф - 09.04.2014

При посетата во Тетово, носителот на кандидатската листа на ВМРО-ДПМНЕ за ИЕ 6 се сретна и со навивачката група „Војводи“, како и со спортистите од овој град Носителот на пратеничката листа на ...

Попоски на средби со граѓаните на Тетово

Сител - 09.04.2014

Денешните активности на носителот на листата на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата “За подобра Македонија” во изборната единица 6, Никола Попоски, продолжија во градот Тетово каде што оствари средба со ...

ФОТО: Попоски на средба со млади спортисти во Тетово

Вистина.мк - 09.04.2014

Во рамките на својата посета на Тетово, носителот на кандидатската листа на ВМРО-ДПМНЕ за ИЕ6, Никола Попоски, оствари средба со навивачката група “Војводи”, а веднаш потоа и со спортистите и ...

Попоски со мини митинзи во Певчина и Тетовка

Нетпрес - 09.04.2014

Никола Попоски, носителот на кандидатската листа за пратеници на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата “За подобра Македонија” за Изборната единица 6, денеска ја заврши својата посета на градот Тетово со одржани ...

Попоски: ВМРО-ДПМНЕ го поддржува спортот и младите

А1 On - 09.04.2014

Носителот на пратеничката листа на ВМРО-ДПМНЕ во Шестата изборна единица, Никола Попоски денеска во Тетово се сретна со Здружението на пензионери, ја посети Шарената џамија, а оствари средби и со ...

ФОТО: Попоски на средби со граѓаните на Тетово

Вистина.мк - 09.04.2014

Денешните активности на носителот на листата на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата “За подобра Македонија” во изборната единица 6, Никола Попоски, продолжија во градот Тетово каде што оствари средба со ...

Попоски: ВМРО-ДПМНЕ го поддржува спортот и младите

Lider - 09.04.2014

Носителот на пратеничката листа на ВМРО-ДПМНЕ во Шестата изборна единица, Никола Попоски денеска во Тетово се сретна со Здружението на пензионери, ја посети Шарената џамија, а оствари средби и со ...

ФОТО: Попоски на средби со граѓаните на Тетово

Нетпрес - 09.04.2014

Денешните активности на носителот на листата на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата “За подобра Македонија” во изборната единица 6, Никола Попоски, продолжија во градот Тетово каде што оствари средба со ...

Попоски: ВМРО-ДПМНЕ го поддржува спортот и младите

Н.Македонија - 09.04.2014

Носителот на пратеничката листа на ВМРО-ДПМНЕ во Шестата изборна единица, Никола Попоски денеска во Тетово се сретна со Здружението на пензионери, ја посети Шарената џамија, а оствари средби и со ...

Попоски: ВМРО-ДПМНЕ го поддржува спортот и младите

Република - 09.04.2014

Носителот на пратеничката листа на ВМРО-ДПМНЕ во Шестата изборна единица, Никола Попоски денеска во Тетово се сретна со Здружението на пензионери, ја посети Шарената џамија, а оствари средби и со ...

Попоски: ВМРО-ДПМНЕ го поддржува спортот и младите

Денешен - 09.04.2014

Носителот на пратеничката листа на ВМРО-ДПМНЕ во Шестата изборна единица, Никола Попоски денеска во Тетово се сретна со Здружението на пензионери, ја посети Шарената џамија, а оствари средби и со ...

Попоски во тетовско: Граѓаните запознаени со инфраструктурните проекти

Вистина.мк - 08.04.2014

Денешните ативности на носителот на листата на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата “За подобра Македонија” во изборната единица 6, Никола Попоски, продолжија со посети на селата Раотинце и Подбреѓе во општината ...

Попоски во тетовско: Граѓаните запознаени со инфраструктурните проекти

Курир - 08.04.2014

Денешните ативности на носителот на листата на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата “За подобра Македонија” во изборната единица 6, Никола Попоски, продолжија со посети на селата Раотинце и Подбреѓе во општината ...

Попоски во посета на тетовско- гостиварскиот регион

Нетпрес - 08.04.2014

Денешните ативности на носителот на листата на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата „За подобра Македонија” во изборната единица 6, Никола Попоски, продолжија со посети на селата Раотинце и Подбреѓе, општина ...

Попоски во посета на општините Јегуновце и Теарце

+инфо - 08.04.2014

Носителот на листата на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата “За подобра Македонија” во изборната единица 6, Никола Попоски, денеска беше во посета на населените места во општините Теарце и Јегуновце.

Попоски: Таблет компјутери за сите основци и средношколци

А1 On - 08.04.2014

Во новата програма „Проверено“ ВМРО-ДПМНЕ предвидува сериозно осовременување на образованието со набавка на таблет компјутери за сите ученици во основното и средното образование, најави министерот за ...

Попоски: Ќе обезбедиме 300 илјади таблет-компјутери за основците и средношколците

Вистина.мк - 08.04.2014

Никола Попоски, носителот на листата на ВМРО ДПМНЕ и коалицијата „За подобра Македонија“ во изборната единица 6 за време на денешната посета во Теарце и Јегуновце истакна дека во програмата на ...

Попоски: Таблет компјутери за сите основци и средношколци

Сител - 08.04.2014

Во новата програма „Проверено“ ВМРО-ДПМНЕ предвидува сериозно осовременување на образованието со набавка на таблет компјутери за сите ученици во основното и средното образование, најави министерот за ...

ПОПОСКИ: Таблети за сите основци и средношколци

Телеграф - 08.04.2014

Шефот на македонската дипломатија откри дека во програмата се предвидува набавка на 300.000 таблети со тастатура кои ќе бидат наменети за сите средношколци и основци Во новата програма „Проверено“, ...

Попоски: Ќе обезбедиме 300 илјади таблет-компјутери за основците и средношколците

Република - 08.04.2014

Никола Попоски, носителот на листата на ВМРО ДПМНЕ и коалицијата „За подобра Македонија“ во изборната единица 6 за време на денешната посета во Теарце и Јегуновце истакна дека во програмата на ...

Попоски во Дебар: Соживотот во Дебар е со долга традиција

Точка - 08.04.2014

Носителот на кандидатската листа на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата "За подобра Македонија" за изборната единица 6, Никола Попоски, вчера во Дебар се обрати пред насобраните граѓани од градот и околните ...

Попоски ја посети фабриката за играчки во Лешок „Мактојс“

Република - 08.04.2014

Никола Попоски, носителот на листата на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата “За подобра Македонија” во изборната единица 6 денеска во селото Лешок ја посети фабриката за играчки „Мактојс“.

Попоски во посета на општините Јегуновце и Теарце

Нетпрес - 08.04.2014

Носителот на листата на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата „За подобра Македонија” во изборната единица 6, Никола Попоски, денеска е во посета на населените места во општините Теарце и Јегуновце.

Попоски во тетовско и гостиварско

Курир - 08.04.2014

Носителот на Изборна Единица 6, Никола Попоски денес ќе оствари повеќе средби со граѓани, текстилни и здравствени работници. Според најавите Попоски ќе оствари средба со текстилни работници во Лешок, ...

Попоски: Ќе обезбедиме 300.000 таблети за средношколците и основците

Курир - 08.04.2014

Носителот на листата на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата "За подобра Македонија" во Изборната единица 6, Никола Попоски, денеска ги посети населените места во општините Теарце и Јегуновце.

Попоски во Дебар: Соживотот во Дебар е со долга традиција

Нетпрес - 08.04.2014

Носителот на кандидатската листа на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата „За подобра Македонија” за изборната единица 6, Никола Попоски, вчера во Дебар се обрати пред насобраните граѓани од градот и околните ...

Попоски: Таблет компјутери за сите основци и средношколци

Lider - 08.04.2014

Во новата програма „Проверено“ ВМРО-ДПМНЕ предвидува сериозно осовременување на образованието со набавка на таблет компјутери за сите ученици во основното и средното образование, најави министерот за ...