TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Дете донесло бомба во градинка!

Алсат-М - 12.09.2019

Припадници на шведската специјална полиција затворија една претшколска установа на југот на земјата откако било пријавено дека едно дете донело рачна граната. Полицијата е повикана кога вработените го забележале сомнителниот предмет во едно од ...

Затворена градинка во Шведска, дете донесло граната од полигон

Фокус - 12.09.2019

Припадници на шведскиот специјален тим затворија претшколска установа во Кристинајштад, Шведска, откако едно дете донело граната. Полицијата е повикана откако вработените во градинката, по заминувањето на децата дома, виделе сомнителен предмет.

Дете донело граната во шведска градинка

Макфакс - 12.09.2019

Припадници на шведските специјални сили затвориле предучилишна установа во Кристијанштад, на југот од Шведска, откако едно дете донело граната на час. Полицијата била повикана кога персоналот во градинката открил сомнителен предмет откако децата си ...

Затворена градинка во Шведска, дете донело граната од полигон

24Инфо - 12.09.2019

Припадници на шведскиот специјален тим затворија претшколска установа во Кристинајштад, Шведска, откако едно дете донело граната. Полицијата е повикана откако вработените во градинката, по заминувањето на децата дома, виделе сомнителен предмет.

Дете однело граната во шведска градинка

Н.Македонија - 12.09.2019

Припадници на шведските специјални сили затвориле предучилишна установа во Кристијанштад, на југот од Шведска, откако едно дете донело граната на час. Полицијата била повикана кога персоналот во градинката открил сомнителен предмет откако децата си ...

Затворена градинка во Шведска, дете донело граната од полигон

Независен - 12.09.2019

Припадници на шведскиот специјален тим затворија претшколска установа во Кристинајштад, Шведска, откако едно дете донело граната. Полицијата е повикана откако вработените во градинката, по заминувањето на децата дома, виделе сомнителен предмет.

Дете донело граната во шведска градинка

Centar - 12.09.2019

Припадници на шведските специјални сили затвориле предучилишна установа во Кристијанштад, на југот од Шведска, откако едно дете донело граната на час. Полицијата била повикана кога персоналот во градинката открил сомнителен предмет откако децата си ...

Затворена градинка во Шведска, дете донело граната од полигон

Курир - 12.09.2019

рипадници на шведскиот специјален тим затворија претшколска установа во Кристинајштад, Шведска, откако едно дете донело граната. Полицијата е повикана откако вработените во градинката, по заминувањето на децата дома, виделе сомнителен предмет.

Шведска: Дете донело граната во градинка, повикана полиција

Слободен Печат - 12.09.2019

Експлозивната направа детето ја пронашло на полигон што војската го користела за обука. Припадници на шведските специјални сили затвориле предучилишна установа во Кристијанштад, на југот од Шведска, откако едно дете донело граната на час.

Затворена градинка во Шведска, дете донело граната од полигон

Опсервер - 12.09.2019

Припадници на шведскиот специјален тим затворија претшколска установа во Кристинајштад, Шведска, откако едно дете донело граната. Полицијата е повикана откако вработените во градинката, по заминувањето на децата дома, виделе сомнителен предмет.

Затворена градинка во Шведска, дете донело граната од полигон

Република - 12.09.2019

Припадници на шведскиот специјален тим затворија претшколска установа во Кристинајштад, Шведска, откако едно дете донело граната. Полицијата е повикана откако вработените во градинката, по заминувањето на децата дома, виделе сомнителен предмет.

Затворена градинка во Шведска, дете донело граната од полигон

Вечер - 12.09.2019

Припадници на шведскиот специјален тим затворија претшколска установа во Кристинајштад, Шведска, откако едно дете донело граната. Полицијата е повикана откако вработените во градинката, по заминувањето на децата дома, виделе сомнителен предмет.

Дете однело граната во шведска градинка, градинканата затворена

Скопје1 - 12.09.2019

Припадници на шведскиот специјален тим затворија претшколска установа во Кристинајштад, Шведска, откако едно дете донело граната. Полицијата е повикана откако вработените во градинката, по заминувањето на децата дома, виделе сомнителен предмет.

Затворена градинка во Шведска, дете донело граната од полигон

А1 On - 12.09.2019

Припадници на шведскиот специјален тим затворија претшколска установа во Кристинајштад, Шведска, откако едно дете донело граната. Полицијата е повикана откако вработените во градинката, по заминувањето на децата дома, виделе сомнителен предмет.

Затворена градинка во Шведска, дете донело граната од полигон

iPortal - 12.09.2019

Припадници на шведскиот специјален тим затворија претшколска установа во Кристинајштад, Шведска, откако едно дете донело граната. Полицијата е повикана откако вработените во градинката, по заминувањето на децата дома, виделе сомнителен предмет.

Затворена градинка во Шведска, дете донело граната од полигон

1tv - 12.09.2019

Припадници на шведскиот специјален тим затворија претшколска установа во Кристинајштад, Шведска, откако едно дете донело граната. Полицијата е повикана откако вработените во градинката, по заминувањето на децата дома, виделе сомнителен предмет.

Затворена градинка во Шведска, дете донело граната од полигон

+инфо - 12.09.2019

Припадници на шведскиот специјален тим затворија претшколска установа во Кристинајштад, Шведска, откако едно дете донело граната. Полицијата е повикана откако вработените во градинката, по заминувањето на децата дома, виделе сомнителен предмет.