TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Млади момчиња од Косово настрадаа во Италија, со автомобил излетаа во река

Макфакс - 08.12.2023

Три лица загинаа кога БМВ-то што го возеле удрило во заштитна ограда во италијанскиот град Португаро, во близина на Венеција, и паднало во река, јави агенцијата АНСА. Жртвите се двајца Албанци од Косово, Ѓ. Е.(20) и А.Х.

Млади момчиња од Косово настрадаа во Италија, со автомобил излетаа во река

Опсервер - 08.12.2023

Три лица загинаа кога БМВ-то што го возеле удрило во заштитна ограда во италијанскиот град Португаро, во близина на Венеција, и паднало во река, јави агенцијата АНСА. Жртвите се двајца Албанци од Косово, Ѓ. Е.(20) и А.Х.

Млади момчиња од Косово настрадаа во Италија, со автомобил излетаа во река

Скопје1 - 08.12.2023

Три лица загинаа кога БМВ-то што го возеле удрило во заштитна ограда во италијанскиот град Португаро, во близина на Венеција, и паднало во река, јави агенцијата АНСА. Жртвите се двајца Албанци од Косово, Ѓ. Е.(20) и А.Х.

Млади момчиња од Косово настрадаа во Италија

Lider - 08.12.2023

Три лица загинаа кога БМВ-то што го возеле удрило во заштитна ограда во италијанскиот град Португаро, во близина на Венеција, и паднало во река, јави агенцијата АНСА. Жртвите се двајца Албанци од Косово, Ѓ. Е.(20) и А.Х.

📷 МОМЧИЊА ОД КОСОВО НАСТРАДАА ВО ИТАЛИЈА Со автомобил излетаа во река

+инфо - 08.12.2023

Жртвите се двајца Албанци од Косово, Ѓ. Е.(20) и А.Х.(22), кои биле во друштво на Ѓ. Т.(21), девојка на еден од младите, која исто така починала. Три лица загинаа кога БМВ-то што го возеле удрило во заштитна ограда во италијанскиот град Португаро, ...

Момчиња од Косово настрадаа во Италија откако со автомобил излетаа во река

24Инфо - 08.12.2023

Три лица загинаа кога БМВ-то што го возеле удрило во заштитна ограда во италијанскиот град Португаро, во близина на Венеција, и паднало во река, јави агенцијата АНСА. Жртвите се двајца Албанци од Косово, Ѓ. Е.(20) и А.Х.

Две момчиња од Косово загинаа во Венеција: Со БМВ паднале во река – со нив имало и девојка/ФОТО

Вечер Прес - 08.12.2023

Три лица загинаа кога БМВ-то што го возеле удрило во заштитна ограда во италијанскиот град Португаро, во близина на Венеција, и паднало во реката Реген, јави денеска АНСА. Жртвите се двајца Албанци по потекло од Косово и Метохија Ѓ. Е.(20) и А.Х.

Млади момчиња од Косово настрадаа во Италија, со автомобил излетаа во река

Centar - 09.12.2023

Три лица загинаа кога БМВ-то што го возеле удрило во заштитна ограда во италијанскиот град Португаро, во близина на Венеција, и паднало во река, јави агенцијата АНСА. Жртвите се двајца Албанци од Косово, Ѓ. Е.(20) и А.Х.

Две момчиња и девојка од Косово загинаа во Италија, со автомобил излетаа во река

Сител - 09.12.2023

Три лица загинаа кога БМВ-то што го возеле удрило во заштитна ограда во италијанскиот град Португаро, во близина на Венеција, и паднало во река, јави агенцијата АНСА. Жртвите се двајца Албанци од Косово, Ѓ. Е.(20) и А.Х.