TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Таму „растат како печурки“ – Кој град има најмногу милијардери?

ММС - 08.04.2021

Пекинг има најмногу милијадери во однос на било кој друг град во светот, покажуваат податоците на Форбс. Пекинг минатата година добил 33 милијардери, така што во главниот град на Кина сега живеат вкупно 100.

Пекинг му го одзеде приматот на Њујорк според бројот на милијардери

Вечер Прес - 08.04.2021

Пекинг му го презеде приматот на Њујорк според бројот на милијадери кои живеат во двата града, откако главниот град на Кина минатата година доби уште 33 нови милијардери и сега има 100, додека „Големото јаболко“ остана на 99, наведе Си-Ен-Ен.

Пекинг му го одзеде приматот на Њујорк според бројот на милијардери

Либертас - 08.04.2021

– Пекинг му го презеде приматот на Њујорк според бројот на милијадери кои живеат во двата града, откако главниот град на кина минатата година доби уште 33 нови милијардери и сега има 100, додека „Гиолемото јаболко“ остана на 99, наведе Си-Ен-Ен.

Пекинг му го одзеде приматот на Њујорк според бројот на милијардери

Опсервер - 08.04.2021

– Пекинг му го презеде приматот на Њујорк според бројот на милијадери кои живеат во двата града, откако главниот град на кина минатата година доби уште 33 нови милијардери и сега има 100, додека „Гиолемото јаболко“ остана на 99, наведе Си-Ен-Ен.

Пекинг го надмина Њујорк по бројот на милијардери

Курир - 08.04.2021

Пекинг му го презеде приматот на Њујорк според бројот на милијадери кои живеат во двата града, откако главниот град на кина минатата година доби уште 33 нови милијардери и сега има 100, додека „Гиолемото јаболко“ остана на 99, наведе Си-Ен-Ен.

Си-Ен-Ен: Пекинг му го одзеде приматот на Њујорк според бројот на милијардери

Денешен - 08.04.2021

Пекинг му го презеде приматот на Њујорк според бројот на милијадери кои живеат во двата града, откако главниот град на кина минатата година доби уште 33 нови милијардери и сега има 100, додека „Гиолемото јаболко“ остана на 99, наведе Си-Ен-Ен.

Пекинг му го одзеде приматот на Њујорк според бројот на милијардери

Бизнис Вести - 08.04.2021

Пекинг му го презеде приматот на Њујорк според бројот на милијадери кои живеат во двата града, откако главниот град на кина минатата година доби уште 33 нови милијардери и сега има 100, додека „Гиолемото јаболко” остана на 99, наведе Си-Ен-Ен.

Во кој град живеат најмногу милијардери?

Кајгана - 08.04.2021

Според податоците на Forbes, Пекинг има најмногу милијардери во однос на кој било друг град во светот. Минатата година, Пекинг доби 33 милијардери, па сега вкупно живеат 100 милијардери во овој град.

Пекинг му го одзеде приматот на Њујорк според бројот на милијардери

MakPress - 08.04.2021

Пекинг му го презеде приматот на Њујорк според бројот на милијадери кои живеат во двата града, откако главниот град на кина минатата година доби уште 33 нови милијардери и сега има 100, додека „Гиолемото јаболко“ остана на 99, наведе Си-Ен-Ен.