TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Одбележан Меѓународниот ден на сметководители во нашата земја

Бизнис Вести - 09.11.2018

Комората на сметководители на Македонија го прослави денот на сметководството со седница на Собрание на која беа донесени значајни заклучоци, одлуки и акти за идни активности за унапредување на сметководството во Македонија, а кои ќе се спроведуваат ...

Одбележан Меѓународниот ден на сметководители во нашата земја

А1 On - 09.11.2018

Комората на сметководители на Македонија го прослави денот на сметководството со седница на Собрание на која беа донесени значајни заклучоци, одлуки и акти за идни активности за унапредување на сметководството во Македонија, а кои ќе се спроведуваат ...

Одбележан Меѓународниот ден на сметководители во нашата земја

Скопје24 - 09.11.2018

Комората на сметководители на Македонија го прослави денот на сметководството со седница на Собрание на која беа донесени значајни заклучоци, одлуки и акти за идни активности за унапредување на сметководството во Македонија, а кои ќе се спроведуваат ...