TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Вучиќ до Грлиќ-Радман: „Можеби сум нечиј трабант и вартбург, дури и фиќо, но никогаш не сум бил ничиј потрчко и слуга“

Вечер Прес - 25.02.2024

Српското Министерство за надворешни работи упати протестна нота до хрватската амбасада во Белград во врска со, како што е соопштено, неприфатливата изјава на хрватскиот министер за надворешни работи Гордан Грлиќ-Радман.

Дачиќ со протестна нота за Хрватска поради атмосфера на омраза кон Србија

Либертас - 25.02.2024

Изјавата на хрватскиот шеф на дипломатија Гордан Грлиќ Радман дека „Вучиќ може да биде трабант и сателит на Русија, но нема да се дозволи влијание на Русите или други малигни влијанија кои би ја нарушиле стабилноста на Западен Балкан“ предизвика ...

Во Хрватска се создава атмосфера на омраза кон Србите, вели Дачиќ кој најави протестна нота до нивниот сосед

Слободен Печат - 25.02.2024

Изјавата на хрватскиот шеф на дипломатија Гордан Грлиќ Радман дека „Вучиќ може да биде трабант и сателит на Русија, но нема да се дозволи влијание на Русите или други малигни влијанија кои би ја нарушиле стабилноста на Западен Балкан“ предизвика ...

Дачиќ со протестна нота за Хрватска поради атмосфера на омраза кон Србија

Сител - 25.02.2024

Изјавата на хрватскиот шеф на дипломатија Гордан Грлиќ Радман дека „Вучиќ може да биде трабант и сателит на Русија, но нема да се дозволи влијание на Русите или други малигни влијанија кои би ја нарушиле стабилноста на Западен Балкан“ предизвика ...

Дачиќ со протестна нота за Хрватска поради атмосфера на омраза кон Србија

Рацин - 25.02.2024

Изјавата на хрватскиот шеф на дипломатија Гордан Грлиќ Радман дека „Вучиќ може да биде трабант и сателит на Русија, но нема да се дозволи влијание на Русите или други малигни влијанија кои би ја нарушиле стабилноста на Западен Балкан“ предизвика ...

Дачиќ со протестна нота за Хрватска поради атмосфера на омраза кон Србија

Канал5 - 25.02.2024

Во Хрватска со години систематски се создава атмосфера на омраза кон Србија и српскиот народ, вели Дачиќ. Изјавата на хрватскиот шеф на дипломатија Гордан Грлиќ Радман дека „Вучиќ може да биде трабант и сателит на Русија, но нема да се дозволи ...

МОЖЕБИ СУМ ТРАБАНТ ИЛИ ФИЌО, АМА НЕ СУМ НЕЧИЈ СЛУГА Вучиќ во свој стил одговори на провокациите од хрватскиот министер ...

+инфо - 25.02.2024

Изјавата на хрватскиот шеф на дипломатија Гордан Грлиќ Радман дека „Вучиќ може да биде трабант и сателит на Русија, но нема да се дозволи влијание на Русите или други малигни влијанија кои би ја нарушиле стабилноста на Западен Балкан“ предизвика ...