TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Секој месец „исчезнуваат по 80 пабови во Англија и Велс, газдите бараат помал данок на пивото

Слободен Печат - 19.06.2024

Бројот на пабови во Англија и Велс кои засекогаш ги затворија вратите значително скокна во првиот квартал. посочуваат на официјалните податоци наведени од ДПА и БТА, објави „24Часа.бг“. Во петокот, сопствениците на пабови и пиварници ги повикаа ...

Пабовите масовно се затвораат во Англија и Велс

Независен - 17.06.2024

Англија и Велс губат во просек по 80 пабови месечно бидејќи сопствениците се борат да се справат со намалената јавна потрошувачка и високите трошоци за енергија и храна, покажаа најновите податоци.

Масовно затворање на пабовите во Англија и Велс

24Инфо - 17.06.2024

Англија и Велс губат во просек по 80 пабови месечно бидејќи сопствениците се борат да се справат со намалената јавна потрошувачка и високите трошоци за енергија и храна, покажаа најновите податоци.

Англија и Велс губат 80 пабови месечно

Нетпрес - 17.06.2024

Англија и Велс губат во просек по 80 пабови месечно, бидејќи сопствениците се борат да се справат со намалената јавна потрошувачка и високите трошоци за енергија и храна, покажаа најновите податоци.

Пабовите масовно се затвораат во Англија и Велс

Вечер Прес - 18.06.2024

Англија и Велс губат во просек по 80 пабови месечно бидејќи сопствениците се борат да се справат со намалената јавна потрошувачка и високите трошоци за енергија и храна, покажаа најновите податоци.

Масовно затворање на пабови во Англија и во Велс поради зголемени трошоци

Нетпрес - 18.06.2024

Во Англија и во Велс во просек се затвораат по 80 пабови месечно, бидејќи сопствениците имаат намалена потрошувачка и високи трошоци за енергија и за храна. Во првите три месеци од годинава дури 239 пабови се урнати или се пренаменети, објави ...

Масовно затворање на пабови во Англија и во Велс поради зголемени трошоци

365 - 18.06.2024

Во Англија и во Велс во просек се затвораат по 80 пабови месечно, бидејќи сопствениците имаат намалена потрошувачка и високи трошоци за енергија и за храна. Во првите три месеци од годинава дури 239 пабови се урнати или се пренаменети, објави ...