TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Земјоделците од Могила поднесуваат пријави за обештетување од невремето

Сител - 12.07.2018

Земјоделците од селата Долно Српци, Вашарејца, Беранци и Ивањевци започнаа со поднесување пријави за обештетување на посевите кои беа уништени со невремето. Денеска до 14 часот биле поднесени 45 пријави од невремето во саботата, а од општина Могила ...

Фестивал на дуети и многу иселеници во Могила

Тера - 12.07.2018

Вчеравечер во Општина могила под отворено небо на летната сцена во општината, посетителите имаа можност да го погледнат шестото издание на фестивалот на дуети „Константин и Елена“ каде настапија голем број на естрадни уметници со новокомпонирани ...