TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Се асфалтира крак од ул. „11 Октомври” дел од проектот за изградба на кружен тек

ММС - 09.11.2019

Општина Куманово асфалтира крак од улицата „11 Октомври” на влезот од градот, до крстосницата со „Србо Томовиќ”, дел од булеварот „Трета Муб” до крстосницата со „ЈНА”., соопштија денеска надлежните од одделнието за комунални дејности.

Се асфалтира влезот на Куманово

Кумановски м. - 08.11.2019

Општина Куманово во рамки на проектот за изградба на кружниот тек, синоќа го асфалтираше и влезот во градот, соопштија денеска надлежните од одделението за комунални дејности. -Асфалтирани се 2.500 метри квадратни од влезот на автопатот ...

Се асфалтира крак од ул. „11 Октомври“ дел од проектот за изградба на кружен тек

Сител - 09.11.2019

Општина Куманово асфалтира крак од улицата „11 Октомври“ на влезот од градот, до крстосницата со „Србо Томовиќ“, дел од булеварот „Трета Муб“ до крстосницата со „ЈНА“., соопштија денеска надлежните од одделнието за комунални дејности.

Општина Куманово асфалтира крак од улицата „11 Октомври” на влезот од градот

MakPress - 09.11.2019

Општина Куманово асфалтира крак од улицата „11 Октомври” на влезот од градот, до крстосницата со „Србо Томовиќ”, дел од булеварот „Трета Муб” до крстосницата со „ЈНА”., соопштија денеска надлежните од одделнието за комунални дејности.

Се асфалтира крак од ул. „11 Октомври“ дел од проектот за изградба на кружен тек

Либертас - 09.11.2019

– Општина Куманово асфалтира крак од улицата „11 Октомври“ на влезот од градот, до крстосницата со „Србо Томовиќ“, дел од булеварот „Трета Муб“ до крстосницата со „ЈНА“., соопштија денеска надлежните од одделнието за комунални дејности.