TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Кога се разведовме, ќерката отиде да го посети, следеше повик кој ме уништи“

Канал5 - 24.09.2021

Мојот сопруг и јас имавме син со посебни потреби когo тој го игнорираше, а потоа дојде ќерката“ Грижата за дете со посебни потреби често создава раздор во семејството и обично еден од родителите ги презема практично сите обврски.

Ни се роди син со попреченост, кој сопругот го игонорираше: Потоа добивме и ќерка, па се разведовме, а ова е повикот ...

Женски магазин - 23.09.2021

- Грижата за дете со посебни потреби често создава расцеп во семејството и обично еден од родителите ги презема практично сите обврски. Во нашиот случај, јас бев таа што ги презеде сите обврски, вели Австралијката Серена во нејзината исповед за ...