TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Свештеник исфрлен од црквата зашто жена му победила на избор на Мис на сексуалноста (ВИДЕО)

Канал5 - 15.04.2019

Рускиот свештеник Сергеј Зотов е исфрлен од служба во Православната катедрала во Магнитигорск и префрлен во зафрлено село , откако неговата сопруга Оксана победила на натпреварот Мис на сексуалност.

Руски свештеник протеран од службата затоа што неговата сопругата учествувала на избор за мис

Макфакс - 15.04.2019

Руски православен свештеник од регионот на Урал е поставен во служба на едно запуштено село како казна за „гревот“ кој го направила неговата сопруга. Таа учествувала на натпревар во убавина и тоа за време на пости.

Руски свештеник протеран бидејќи жена му била на изборот за Мис за време на постот!

Екран - 15.04.2019

Руски православен свештеник од регионот на Урал е поставен во служба во зафрлено село како казна за „гревот“ кој го направила неговата сопруга – учествувала на натпревар за убавина и тоа за време на постот.

Свештеник протеран од службата затоа што неговата сопруга победила на Мис на сексуалност ВИДЕО

+инфо - 16.04.2019

Свештеникот Феодор Сапарикин рекол дека е „голем грев жената на свештеник да се експонира поради забава“. Рускиот свештеник Сергеј Зотов е исфрлен од служба во Православната катедрала во Магнитигорск и префрлен во зафрлено село, откако неговата ...

Руски свештеник протеран од службата затоа што неговата сопругата учествувала на избор за мис

Centar - 15.04.2019

Руски православен свештеник од регионот на Урал е поставен на служба во едно запуштено село како казна за гревот што го направила неговата сопруга. Таа учествувала на натпревар во убавина, и тоа за време на пости.