TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Познати сите двојки за второто квалификациско коло на Лигата на Европа

+инфо - 19.07.2019

По одигрувањето на вчерашните реванш-дуели во второто по квалитет фудбалско натпреварување на Стариот континент, познати се сите двојки од второто квалификациско коло за Лигата на Европа. Македонија ќе има еден претставник во оваа фаза, откако ...

Познати сите двојки за второто квалификациско коло на Лигата на Европа

Независен - 19.07.2019

По одигрувањето на вчерашните реванш-дуели во второто по квалитет фудбалско натпреварување на Стариот континент, познати се сите двојки од второто квалификациско коло за Лигата на Европа. Македонија ќе има еден претставник во оваа фаза, откако ...

Познати сите двојки за второто квалификациско коло на Лигата на Европа

Опсервер - 19.07.2019

По одигрувањето на вчерашните реванш-дуели во второто по квалитет фудбалско натпреварување на Стариот континент, познати се сите двојки од второто квалификациско коло за Лигата на Европа. Македонија ќе има еден претставник во оваа фаза, откако ...

Познати сите двојки за второто квалификациско коло на Лигата на Европа

MakPress - 19.07.2019

По одигрувањето на вчерашните реванш-дуели во второто по квалитет фудбалско натпреварување на Стариот континент, познати се сите двојки од второто квалификациско коло за Лигата на Европа. Македонија ќе има еден претставник во оваа фаза, откако ...

Лига на Европа: Сите двојки за второто квалификациско коло

Денешен - 19.07.2019

По одигрувањето на вчерашните реванш-дуели во второто по квалитет фудбалско натпреварување на Стариот континент, познати се сите двојки од второто квалификациско коло за Лигата на Европа. Македонија ќе има еден претставник во оваа фаза, откако ...