TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Јавен превоз лани користеле 72 милиони патници, продолжува трендот на опаѓање (инфографик)

Мета - 21.02.2020

Со јавен превоз во сите градови од земјава лани биле превезени 72.040.000 патници, покажуваат податоците на Државниот завод за статистика. Со линиите од градскиот превоз во 2019 година патувале 42.404.000 патници, додека автобусите од приградските ...

Намален бројот на патници во меѓуградскиот и меѓународниот автобуски превоз

Сител - 21.02.2020

Во четвртиот квартал лани со автобус се превезени 20.796.000 патници, што е за 3,5 проценти помалку во однос на истиот период од 2018 година. Според видот на превозот, зголемен број на превезени патници има само во градскиот превоз и тоа за 1,7 ...

Намален бројот на патници во меѓуградскиот и меѓународниот автобуски превоз

А1 On - 21.02.2020

Во четвртиот квартал лани со автобус се превезени 20.796.000 патници, што е за 3,5 проценти помалку во однос на истиот период од 2018 година. Според видот на превозот, зголемен број на превезени патници има само во градскиот превоз и тоа за 1,7 ...

Намален бројот на патници во меѓуградскиот и меѓународниот автобуски превоз

24Инфо - 21.02.2020

Во четвртиот квартал лани со автобус се превезени 20.796.000 патници, што е за 3,5 проценти помалку во однос на истиот период од 2018 година. Според видот на превозот, зголемен број на превезени патници има само во градскиот превоз и тоа за 1,7 ...

Намален бројот на патници во меѓуградскиот и меѓународниот автобуски превоз

Слободен Печат - 21.02.2020

Во четвртиот квартал лани со автобус се превезени 20.796.000 патници, што е за 3,5 проценти помалку во однос на истиот период од 2018 година. Според видот на превозот, зголемен број на превезени патници има само во градскиот превоз и тоа за 1,7 ...

Намален бројот на патници во меѓуградскиот и меѓународниот автобуски превоз

Либертас - 21.02.2020

Во четвртиот квартал лани со автобус се превезени 20.796.000 патници, што е за 3,5 проценти помалку во однос на истиот период од 2018 година. Според видот на превозот, зголемен број на превезени патници има само во градскиот превоз и тоа за 1,7 ...

Намален бројот на патници во меѓуградскиот и меѓународниот автобуски превоз

Канал5 - 21.02.2020

Во четвртиот квартал лани со автобус се превезени 20.796.000 патници, што е за 3,5 проценти помалку во однос на истиот период од 2018 година. Според видот на превозот, зголемен број на превезени патници има само во градскиот превоз и тоа за 1,7 ...

Намален бројот на патници во меѓуградскиот и меѓународниот автобуски превоз

Опсервер - 21.02.2020

– Во четвртиот квартал лани со автобус се превезени 20.796.000 патници, што е за 3,5 проценти помалку во однос на истиот период од 2018 година. Според видот на превозот, зголемен број на превезени патници има само во градскиот превоз и тоа за 1,7 ...

АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ: Лани превезени 20.796.000 патници што е за 3,5 отсто помалку од преклани

Денешен - 21.02.2020

Во четвртиот квартал лани со автобус се превезени 20.796.000 патници, што е за 3,5 проценти помалку во однос на истиот период од 2018 година во Македонија. Според видот на превозот, зголемен број на превезени патници има само во градскиот превоз и ...

Бројот на патници во меѓуградскиот и меѓународниот автобуски превоз намален за 3,5 отсто

MakPress - 21.02.2020

Во четвртиот квартал лани со автобус се превезени 20.796.000 патници, што е за 3,5 проценти помалку во однос на истиот период од 2018 година. Според видот на превозот, зголемен број на превезени патници има само во градскиот превоз и тоа за 1,7 ...

Намален бројот на патници во меѓуградскиот и меѓународниот автобуски превоз

Вечер - 21.02.2020

Во четвртиот квартал лани со автобус се превезени 20.796.000 патници, што е за 3,5 проценти помалку во однос на истиот период од 2018 година. Според видот на превозот, зголемен број на превезени патници има само во градскиот превоз и тоа за 1,7 ...