TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Длабока поделеност во довербата во одредени медиуми меѓу републиканските и демократските гласачи

Телма - 24.01.2020

Голема поделба постои во довербата во американските медиуми и таа се прошири во изминатите години, во пресрет на нападите врз американскиот претседател Доналд Трамп, покажаа денеска објавени резултати од анкета.

САД, анкета: Длабока поделеност во довербата во одредени медиуми меѓу републиканските и демократските гласачи

24Инфо - 24.01.2020

– Голема поделба постои во довербата во американските медиуми и таа се прошири во изминатите години, во пресрет на нападите врз американскиот претседател Доналд Трамп, покажаа денеска објавени резултати од анкета.

Американските граѓани длабоко поделени околу довербата во одредени медиуми

Слободен Печат - 24.01.2020

Од 30-те медиуми од истражувањето, мнозинството демократи во најголем дел им верувале на 22, додека републиканците немаат доверба во 20 медиуми. Голема поделба постои во довербата во американските медиуми и таа се прошири во изминатите години, во ...

Педесет и осум отсто републиканци не му веруваат на Си-Ен-Ен

Денешен - 24.01.2020

Голема поделба постои во довербата во американските медиуми и таа се прошири во изминатите години, во пресрет на нападите врз американскиот претседател Доналд Трамп, покажаа денеска објавени резултати од анкета.

САД: Длабока поделеност во довербата во американските медиуми

MakPress - 24.01.2020

Голема поделба постои во довербата во американските медиуми и таа се прошири во изминатите години, во пресрет на нападите врз американскиот претседател Доналд Трамп, покажаа денеска објавени резултати од анкета.

САД, анкета: Длабока поделеност во довербата во одредени медиуми меѓу републиканските и демократските гласачи

Локално - 24.01.2020

Голема поделба постои во довербата во американските медиуми и таа се прошири во изминатите години, во пресрет на нападите врз американскиот претседател Доналд Трамп, покажаа денеска објавени резултати од анкета.

САД, анкета: Длабока поделеност во довербата во одредени медиуми меѓу републиканските и демократските гласачи

Опсервер - 25.01.2020

– Голема поделба постои во довербата во американските медиуми и таа се прошири во изминатите години, во пресрет на нападите врз американскиот претседател Доналд Трамп, покажаа денеска објавени резултати од анкета.