TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Пронашле закопан сеф во дворот, но кога го отвориле се шокирале

Курир - 16.05.2018

Детскиот сон за пронаоѓање на скриено богатство им се оствари на еден пар од Њујорк кога во дворот на својата куќа нашле сеф полн со злато, дијаманти и пари. На крајот сепак се дознало дека 52.

Брачен пар пронајде закопано богатство во својот двор

Кајгана - 16.05.2018

Детскиот сон за пронаоѓање на скриено богатство се оствари за еден брачен пар од Њујорк, откако во дворот на својот дом тие пронајдоа метален сеф полн со злато, дијаманти и пари. Всушност на крај сфатиле дека 52.000 долари, кои исто така ги пронашле ...

Брачен пар пронашол “закопано богатство“ во својот двор

Канал5 - 16.05.2018

Детскиот сон за пронаоѓање на скриено богатство му се оствари на еден пар од Њујорк, кога во дворот на својата куќа пронашле метален сеф полн со злато, дијаманти и пари. Имено, парите кои ги пронашле закопани во нивниот двор му припаѓале на соседите ...

Сеф со пари пронашле во својот двор

Женски магазин - 16.05.2018

Брачен пар од Њујорк во дворот пронашол метален сеф полн со злато, дијаманти и пари. Но, на крајот сфатиле дека 52.000 долари, кои исто така ги пронашле во закопаните работи, им припаѓаат на нивните соседи кои биле ограбени пред седум години.