TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Воз со околу 600 патници остана блокиран во Јапонија поради силна снежна бура

24 Вести - 12.01.2018

Воз со околу 600 патници остана блокиран во текот на ноќта во Јапонија поради силната снежна бура која ја зафати државата. Дел од патниците биле евакуирани во текот на ноќта, додека поголемиот дел од нив се евакуирале во раните утрински часови.

Јапонија: Снегот блокираше пруга, воз со 430 луѓе стоеше 15 часа (фото)

Канал5 - 12.01.2018

Околу 430 луѓе останаа заробени во воз во текот на ноќта поради големите врнежи од снег кои ја погодија Јапонија, соопштија официјални претставници. Портпаролот на јапонската железничката компанија „JR East”, Шиничи Секи изјави дека возот стоел ...

Над 430 патници останале цела ноќ завеани во снежни наноси

Канал5 - 12.01.2018

Снегот го блокира железничкиот сообраќај и во Јапонија . Воз до над 430 патници останал 15 часа блокиран поради силните снежни врнежи што ја зафатија Јапонија. Пругата била оспособена дури утрово во 10.30 часот , соопштуваат од компанијата ,,JR Ist”.

Јапонија: Воз со 600 патници блокиран од снежна бура

МРТ - 12.01.2018

Дел од патниците биле евакуирани, но поголемиот дел останале во возот, откако било решено дека е премногу ризично да се евакуираат поради длабокиот снег и мракот. Воз со околу 600 патници останал блокиран во текот на ноќта во Јапонија поради снежна ...

Воз со околу 600 патници блокиран од снежна бура во Јапонија

Курир - 12.01.2018

Воз со околу 600 патници остана блокиран во текот на ноќта во Јапонија поради снежна бура, јави ДПА. Дел од патниците беа евакуирани, но поголемиот дел, околу 430, останаа во возот. Едно лице е одведено во болница, а на уште четворица им беше ...

Поради снежно невреме 15 часа поминаа во воз

Фактор - 12.01.2018

Околу 600 патници во воз беа блокирани ноќеска во Јапонија поради силното снежно невреме кое ја зафати државата. Дел од патниците се евакуирани, а поголемиот дел од нив се извлечени наутро.

Воз со околу 600 патници блокиран од снежна бура во Јапонија

Сител - 12.01.2018

Воз со околу 600 патници остана блокиран во текот на ноќта во Јапонија поради снежна бура, јави ДПА. Дел од патниците беа евакуирани, но поголемиот дел, околу 430, останаа во возот. Едно лице е одведено во болница, а на уште четворица им беше ...

Воз со околу 600 патници блокиран од снежна бура во Јапонија

А1 On - 12.01.2018

Воз со околу 600 патници остана блокиран во текот на ноќта во Јапонија поради снежна бура, јави ДПА. Дел од патниците беа евакуирани, но поголемиот дел, околу 430, останаа во возот. Едно лице е одведено во болница, а на уште четворица им беше ...

Воз со околу 600 патници блокиран од снежна бура во Јапонија...

Н.Македонија - 12.01.2018

Воз со околу 600 патници блокиран од снежна бура во Јапонија Воз со околу 600 патници остана блокиран во текот на ноќта во Јапонија поради снежна бура, јави ДПА. Дел од патниците беа евакуирани, но поголемиот дел, околу 430, останаа во возот.

Воз со околу 600 патници блокиран од снежна бура во Јапонија

Тера - 12.01.2018

Воз со околу 600 патници остана блокиран во текот на ноќта во Јапонија поради снежна бура, јави ДПА. Дел од патниците беа евакуирани, но поголемиот дел, околу 430, останаа во возот.Едно лице е одведено во болница, а на уште четворица им беше укажана ...

Воз со околу 600 патници блокиран од снежна бура во Јапонија

24 Вести - 12.01.2018

Со околу 600 патници воз остана блокиран во текот на ноќта во Јапонија поради снежна бура. Дел од патниците беа евакуирани, но поголемиот дел, околу 430, останаа во возот. Едно лице е одведено во болница, а на уште четворица им беше укажана ...

Воз со околу 600 патници блокиран од снежна бура во Јапонија

Алфа - 12.01.2018

Воз со околу 600 патници остана блокиран во текот на ноќта во Јапонија поради снежна бура, јави ДПА. Дел од патниците беа евакуирани, но поголемиот дел, околу 430, останаа во возот. Воз со околу 600 патници остана блокиран во текот на ноќта во ...

Воз со околу 600 патници блокиран од снежна бура во Јапонија

Либертас - 12.01.2018

Воз со околу 600 патници остана блокиран во текот на ноќта во Јапонија поради снежна бура, јави ДПА. Дел од патниците беа евакуирани, но поголемиот дел, околу 430, останаа во возот. Едно лице е одведено во болница, а на уште четворица им беше ...