TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

На жена со метастази на коските ѝ рекол дека лекарите се дебили и ја лекувал со сурова храна

Република - 12.02.2019

Зага Крстиќ од Белград е третата жртва на надрилекарот од Србија Мирољуб Петровиќ кој ги „лечеше“ нашиот Славчо Петров и Марјан Батовац од тумор на мозок и тумор на панкреас. Двајцата починаа.

Трета жртва на надрилекарот од Србија: На жена со метастази на коските и рекол дека лекарите се дебили и ја лечел со ...

Сител - 12.02.2019

Зага Крстиќ од Белград е третата жртва на надрилекарот од Србија Мирољуб Петровиќ кој ги „лечеше“ нашиот Славчо Петров и Марјан Батовац од тумор на мозок и тумор на панкреас. Двајцата починаа.