TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Штип има 205 доктори на науки, тројца се невработени

Сакам да кажам - 09.11.2019

По повод 8 Ноември, Денот на ослободувањето на Штип, во Народната и универзитетската библиотека (НУБ) „Гоце Делчев“ секоја година се одржуваат Митровденски средби каде се промовираат новите доктори на науки кои со оваа титула се стекнале во ...

Промовирани осум доктори на науки во Штип

Слободен Печат - 08.11.2019

Инаку, во Штип со титула доктор на науки се околу 250 граѓани. Штип денеска со низа на мафестации го одбележува Денот на ослободувањето. Во штипската Библиотека „Гоце Делчев„ во рамки на Митровденските средби беа промовирани осум доктори на науки, ...

Во Штип беа промовирани осум доктори на науки

MakPress - 08.11.2019

Штип денеска со низа на мафестации го одбележува Денот на ослободувањето. Во штипската Библиотека „Гоце Делчев„ во рамки на Митровденските средби беа промовирани осум доктори на науки, кои со ова звање се стекнале во текот на годината.