TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Претседателот на САД Бајден во Европа

Р.С.Европа - 28.10.2021

Американскиот претседател Џо Бајден денеска заминува за Италија. Тој утре треба да се сретне со папата Франциск во Ватикан пред да ги започне состаноците со лидерите на најголемите светски економии во Рим.

Претседателот на САД Бајден во Европа

Алсат-М - 28.10.2021

Американскиот претседател Џо Бајден денеска заминува за Италија. Тој утре треба да се сретне со папата Франциск во Ватикан пред да ги започне состаноците со лидерите на најголемите светски економии во Рим.

Претседателот на САД Бајден во Европа

Zoom - 28.10.2021

Американскиот претседател Џо Бајден денеска заминува за Италија. Тој утре треба да се сретне со папата Франциск во Ватикан пред да ги започне состаноците со лидерите на најголемите светски економии во Рим.

Бајден доаѓа во Европа, ќе се сретне и со Папата Франциск

Република - 28.10.2021

Американскиот претседател Џо Бајден денеска заминува за Италија. Тој утре треба да се сретне со папата Франциск во Ватикан пред да ги започне состаноците со лидерите на најголемите светски економии во Рим.

Претседателот на САД Бајден во Европа

Тера - 28.10.2021

Американскиот претседател Џо Бајден денеска заминува за Италија. Тој утре треба да се сретне со папата Франциск во Ватикан пред да ги започне состаноците со лидерите на најголемите светски економии во Рим, пишува Радио Слободна Европа.

Бајден ќе се сретне со Папата во ек на притисокот на бискупите против абортусот

Р.С.Европа - 27.10.2021

Римокатоликот Џо Бајден ќе се состане со папата Франциск в петок во Ватикан во време кога американскиот претседател е под силен притисок поради неговата конфликтна позиција во спорот за правата на абортусот.