TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Maлолетник нападнат со нож додека чекал автобус

Макфакс - 14.09.2018

Вчера околу пладе, 15-годишно момче од селото Арачиново било физички нападнато додека чекало автобус на булеварот „Крсте Мисирков“ од Скопје. Нападот го извршил друг мамолетник од Арачиново, ученик во државното средно училиште „Зеф Љуш Марку“.

Средношколец прободен со нож на автобуска во Скопје среде бел ден

Press24 - 14.09.2018

Околу 13.00 часот на автобуска постојка на булевар „Крсте Мисирков“ во Скопје 15-годишно момче од село Арачиново, скопско, физички било нападнато од друг малолетник од Арачиново- ученик во државното средно училиште „Зеф Љуш Марку“.

Средношколец прободен со нож на автобуска во Скопје среде бел ден

Скопје инфо - 14.09.2018

Околу 13.00 часот на автобуска постојка на булевар „Крсте Мисирков“ во Скопје 15-годишно момче од село Арачиново, скопско, физички било нападнато од друг малолетник од Арачиново- ученик во државното средно училиште „Зеф Љуш Марку“.

Средношколец прободен со нож на автобуска во Скопје среде бел ден

24Инфо - 14.09.2018

Околу 13.00 часот на автобуска постојка на булевар „Крсте Мисирков“ во Скопје 15-годишно момче од село Арачиново, скопско, физички било нападнато од друг малолетник од Арачиново- ученик во државно средно училиште.

Со нож нападнат малолетник од Арачиново додека чекал автобус

Сител - 14.09.2018

- На автобуска постојка на булевар „Крсте Мисирков“ во Скопје вчера околу 13.00 часот 15-годишно момче од скопското село Арачиново, физички било нападнато од друг малолетник од Арачиново, ученик во државното средно училиште „Зеф Љуш Марку“.

Избоден малолетник близу Бит Пазар

Курир - 14.09.2018

На автобуска постојка на булевар „Крсте Мисирков“ во Скопје вчера околу 13.00 часот 15-годишно момче од скопското село Арачиново, физички било нападнато од друг малолетник од Арачиново, ученик во државното средно училиште „Зеф Љуш Марку“.

Со нож нападнат малолетник од Арачиново додека чекал автобус

А1 On - 14.09.2018

На автобуска постојка на булевар „Крсте Мисирков“ во Скопје вчера околу 13.00 часот 15-годишно момче од скопското село Арачиново, физички било нападнато од друг малолетник од Арачиново, ученик во државното средно училиште „Зеф Љуш Марку“.

Со нож нападнат малолетник од Арачиново додека чекал автобус

Локално - 14.09.2018

На автобуска постојка на булевар „Крсте Мисирков“ во Скопје вчера околу 13.00 часот 15-годишно момче од скопското село Арачиново, физички било нападнато од друг малолетник од Арачиново, ученик во државното средно училиште „Зеф Љуш Марку“.

Со нож нападнат малолетник од Арачиново додека чекал автобус

1tv - 14.09.2018

На автобуска постојка на булевар „Крсте Мисирков“ во Скопје вчера околу 13.00 часот 15-годишно момче од скопското село Арачиново, физички било нападнато од друг малолетник од Арачиново, ученик во државното средно училиште „Зеф Љуш Марку“.

Со нож избоден 15-годишен тинејџер на булевар „Крсте Мисирков”

Слободен Печат - 14.09.2018

Тинејџер од село Арачиново, скопско, физички бил нападнат од друг малолетник од Арачиново- ученик во државното средно училиште „Зеф Љуш Марку“. На петнаесетгодишен тинејџер со нож му биле нанесени две убодни рани во пределот на левото рамо и ...

Со нож нападнат малолетник од Арачиново додека чекал автобус

Канал5 - 14.09.2018

На автобуска постојка на булевар „Крсте Мисирков“ во Скопје вчера околу 13.00 часот 15-годишно момче од скопското село Арачиново, физички било нападнато од друг малолетник од Арачиново, ученик во државното средно училиште „Зеф Љуш Марку“.

Со нож нападнат малолетник од Арачиново додека чекал автобус

Кајгана - 14.09.2018

Скопје, 14 септември 2018 (МИА) - На автобуска постојка на булевар „Крсте Мисирков“ во Скопје вчера околу 13:00 часот 15-годишно момче од скопското село Арачиново, физички било нападнато од друг малолетник од Арачиново, ученик во државното средно ...

Со нож нападнат малолетник од Арачиново додека чекал автобус

Либертас - 14.09.2018

На автобуска постојка на булевар „Крсте Мисирков“ во Скопје вчера околу 13.00 часот 15-годишно момче од скопското село Арачиново, физички било нападнато од друг малолетник од Арачиново, ученик во државното средно училиште „Зеф Љуш Марку“.

Maлолетник нападнат со нож додека чекал автобус

Точка - 14.09.2018

Вчера околу пладе, 15-годишно момче од селото Арачиново било физички нападнато додека чекало автобус на булеварот „Крсте Мисирков“ од Скопје. Нападот го извршил друг мамолетник од Арачиново, ученик во државното средно училиште „Зеф Љуш Марку“.

Mалолетник од Арачиново нападнат со нож додека чекал автобус

Н.Македонија - 14.09.2018

На автобуска постојка на булевар „Крсте Мисирков“ во Скопје вчера околу 13 часот 15-годишно момче од скопското село Арачиново, физички било нападнато од друг малолетник од Арачиново, ученик во државното средно училиште „Зеф Љуш Марку“.

Со нож нападнат малолетник од Арачиново додека чекал автобус

МК News - 14.09.2018

На автобуска постојка на булевар „Крсте Мисирков“ во Скопје вчера околу 13.00 часот 15-годишно момче од скопското село Арачиново, физички било нападнато од друг малолетник од Арачиново, ученик во државното средно училиште „Зеф Љуш Марку“.

Со нож нападнат малолетник од Арачиново додека чекал автобус

еМагазин - 14.09.2018

На автобуска постојка на булевар „Крсте Мисирков“ во Скопје вчера околу 13.00 часот 15-годишно момче од скопското село Арачиново, физички било нападнато од друг малолетник од Арачиново, ученик во државното средно училиште „Зеф Љуш Марку“.

Со нож нападнат малолетник од Арачиново додека чекал автобус

CivilMedia - 14.09.2018

На автобуска постојка на булевар „Крсте Мисирков“ во Скопје вчера околу 13.00 часот 15-годишно момче од скопското село Арачиново, физички било нападнато од друг малолетник од Арачиново, ученик во државното средно училиште „Зеф Љуш Марку“.

Петнаесетгодишно дете избодено на постојка сред Скопје

Република - 14.09.2018

На автобуска постојка на булевар „Крсте Мисирков“ во Скопје вчера околу 13.00 часот 15-годишно момче од скопското село Арачиново, физички било нападнато од друг малолетник од Арачиново, ученик во државното средно училиште „Зеф Љуш Марку“.

Maлолетник нападнат со нож додека чекал автобус

Правдико - 14.09.2018

Вчера, околу пладне, 15-годишно момче од селото Арачиново било физички нападнато додека чекало автобус на булеварот Крсте Мисирков од Скопје. Нападот го извршил друг мамолетник од Арачиново, ученик во државното средно училиште „Зеф Љуш Марку“.

Maлолетник од Арачиново нападнат со нож додека чекал автобус

Независен - 14.09.2018

Вчера, околу пладе, 15-годишно момче од селото Арачиново било физички нападнато додека чекало автобус на булеварот Крсте Мисирков од Скопје. Нападот го извршил друг мамолетник од Арачиново, ученик во државното средно училиште „Зеф Љуш Марку“.