TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Две момчиња во Франција пронашле златни прачки во орманот на својата баба

Макфакс - 23.05.2020

Две десетгодишни деца од франција кои се играле во градината на семејниот дом во Вендоме за време на коронавирусот пронашле вредно откритие. Откако француската влада воведе карантински мерки, нивните родители решиле да го напуштат Париз, каде што ...

Двајца десетгодишници од Франција пронашле златни прачки во плакарот на баба им

Канал5 - 23.05.2020

Две десетгодишни деца од Франција кои си играле во градината на семејниот дом во Вендом за време на карантинот против коронавирус нашле вредно откритие. Штом француската влада воведе карантински мерки, нивните родители решиле да го напуштат Париз, ...

Дечиња правеле куќичка во двор, но нашле златни шипки

Нетпрес - 23.05.2020

Две француски десетгодишни момченца играјќи се во дворот на семејна куќа во Вендом во време на епидемијата на коронавирусот дошле до вредно откритие. Нивните родители, веднаш откако француската влада ги воведе мерките за карантин одлучиле да го ...

Десетгодишници правејќи куќа од гранки, пронашле златни прачки во плакарот на баба им

+инфо - 23.05.2020

Две десетгодишни момчиња од Франција кои си играле во градината на семејниот дом во Вендом за време на карантинот против коронавирус нашле вредно откритие. Веднаш по воведувањето на карантин во Франција, нивните родители решиле да го напуштат Париз, ...

Бабиниот ормар злато вреден – момчиња пронашле златни прачки со огромна вредност

Вечер - 23.05.2020

На две десетгодишни деца од Франција, играта во градината на семејната куќа во Вендом во време на карантин поради коронавирусот им донела вредно откритие. Откако француската влада воведе карантински мерки, нивните родители решиле да го напуштат ...

Две момчиња во Франција пронашле златни прачки во орманот на својата баба

Курир - 23.05.2020

Две десетгодишни деца од Франција кои си играле во градината на семејниот дом во Вендоме, за време на коронавирусот, пронашле вредно откритие. Откако француската влада воведе карантински мерки, нивните родители решиле да го напуштат Париз, каде што ...