TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Нов апарат за плаќање на сметки на ЈП Водовод и канализација-Скопје

МКД - 30.06.2020

ЈП Водовод и канализација – Скопје во соработка со ланецот на маркети Тинекс, денес постави апарат за плаќање на сметки во Супер Тинекс-Годел на ул. Перо Наков бр.108, информираат од претпријатието.

ЈП Водовод и канализација постави апарат за плаќање на сметки

+инфо - 30.06.2020

Имено, користејќи ги апаратите за наплата, корисниците имаат можност за преглед на фактурите и наплата на истите со користење на Мастер и Виза картичките од сите банки. ЈП Водовод и канализација – Скопје во соработка со ланецот на маркети Тинекс, ...

Нов апарат за плаќање на сметки во СУПЕР ТИНЕКС 1 – ГОДЕЛ

24Инфо - 30.06.2020

ЈП Водовод и канализација – Скопје во соработка со ланецот на маркети Тинекс, денеска постави апарат за плаќање на сметки во СУПЕР ТИНЕКС 1 – ГОДЕЛ на ул. Перо Наков бр.108. Ова е уште еден чекор со кој ЈП Водовод и канализација – Скопје како јавно ...

ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје постави нов апарат за плаќање сметки

Опсервер - 30.06.2020

Скопје, 30 јуни 2020 () – Јавното претпријатие „Водовод и канализација“ – Скопје во соработка со ланецот на маркети Тинекс, денеска постави апарат за плаќање на сметки во СУПЕР ТИНЕКС 1 – ГОДЕЛ на улица „Перо Наков“ бр.108.

ЈП „Водовод и канализација" – Скопје постави нов апарат за плаќање сметки

Канал5 - 30.06.2020

Јавното претпријатие „Водовод и канализација" – Скопје во соработка со ланецот на маркети Тинекс, денеска постави апарат за плаќање на сметки во СУПЕР ТИНЕКС 1 – ГОДЕЛ на улица „Перо Наков" бр.108.

ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје постави нов апарат за плаќање сметки

А1 On - 30.06.2020

Јавното претпријатие „Водовод и канализација“ – Скопје во соработка со ланецот на маркети Тинекс, денеска постави апарат за плаќање на сметки во СУПЕР ТИНЕКС 1 – ГОДЕЛ на улица „Перо Наков“ бр.108.

„Водовод“ постави апарат за плаќање на сметки

Локално - 30.06.2020

Јавното претпријатие „Водовод и канализација“ – Скопје во соработка со ланецот на маркети Тинекс, денеска постави апарат за плаќање на сметки во СУПЕР ТИНЕКС 1 – ГОДЕЛ на улица „Перо Наков“ бр.108.

ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје постави нов апарат за плаќање сметки

iPortal - 30.06.2020

Јавното претпријатие „Водовод и канализација“ – Скопје во соработка со ланецот на маркети Тинекс, денеска постави апарат за плаќање на сметки во СУПЕР ТИНЕКС 1 – ГОДЕЛ на улица „Перо Наков“ бр.108.

Нов апарат на ЈП Водовод и канализација – Скопје за плаќање на сметки во СУПЕР ТИНЕКС 1 – ГОДЕЛ

Денар - 30.06.2020

ЈП Водовод и канализација – Скопје во соработка со ланецот на маркети Тинекс, денес постави апарат за плаќање на сметки во СУПЕР ТИНЕКС 1 – ГОДЕЛ на ул. Перо Наков бр.108. Ова е уште еден чекор со кој ЈП Водовод и канализација – Скопје како јавно ...

ЈП „Водовод и канализација“ постави нов апарат за плаќање сметки

Вечер Прес - 30.06.2020

Јавното претпријатие „Водовод и канализација“ во соработка со ланецот на маркети „Тинекс“, денеска постави апарат за плаќање на сметки во „Супер Тинекс 1“ – Годел на улицата „Перо Наков“ бр.108.

ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје постави нов апарат за плаќање сметки

MakPress - 30.06.2020

Јавното претпријатие „Водовод и канализација“ – Скопје во соработка со ланецот на маркети Тинекс, денеска постави апарат за плаќање на сметки во СУПЕР ТИНЕКС 1 – ГОДЕЛ на улица „Перо Наков“ бр.108.